Jovana Jeremić provozala novi auto koji je dobila od Željka Mitrovića: Ovako izgleda njen luksuzni četvorotočkaš! (FOTO)

10.11.2023

16:42

4

Voditeljka ne skriva sreću zbog poklona

Jovana Jeremić provozala novi auto koji je dobila od Željka Mitrovića: Ovako izgleda njen luksuzni četvorotočkaš! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Privatna arhiva/Jovana Jeremić

U domaćim medijima je danas odjeknula vest da je Jovana Jeremić dobila na poklon od svog šefa Željka Mitrovića luksuzni automobil. 

Voditeljka ga je već provozala, a 24sedam je došao u posed fotografija luksuznog četvorotočkaša, koji košta oko 30.000 evra.

Podsetimo, Jovana će od sledeće nedelje voditi jutarnji program na Pinku tri dana, tačnije, osim vikendom, kako je do sad bio slučaj, nju će gledaoci gledati i petkom. 

Jovana je za 24sedam istakla da je ovaj potez logičan i da su to sve rezultati njenog rada.

Povela se i polemika oko toga što ona dolazi na mesto koje je do danas imao Srđan Predojević, koji je tek nedavno petkom počeo da vodi jutarnji, ali je Jovana istakla da je sve odluka čelnika televizije.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Osim nje, unapređen je i Predrag Sarapa, koji će umesto dosadašnjih dva, sada raditi četiri dana jutarnji program. Od toga će dva dana raditi sa Deom Đurđević, a druga dva sa Svetlanom Grubor. Jovana će, pak, kao i do sada, sama voditi program.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike