Reakcija Živojinovića na Lepu Brenu u novom s*ksi bodiju: Oni misle da je previše, ali ja ću fotografije da objavim! (FOTO/VIDEO)

08.11.2023

19:50

1

Pevačica ne krije svoje zadovoljstvo

Reakcija Živojinovića na Lepu Brenu u novom s*ksi bodiju: Oni misle da je previše, ali ja ću fotografije da objavim! (FOTO/VIDEO)
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena večeras je organizovala gala događaj u jednom prestoničkom hotelu povodom noviteta iz njene „Lady B" linije. Sa čarapama je, prethodno, postigla veliki uspeh, ali tu očito ne planira da se zaustavi. Za sve dame, pa tako i one sa scene, stvorila je još nekoliko stvari kojima najbolje i najlakše mogu da prikriju nepravilnosti koje ih muče, za sezonu 2023/24.

Od celulita, preko vena, do kapilara - sve nestaje kao rukom odneseno, objasnila je Brena pred okupljenim novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

- Moja najveća, životna želja, pored toga što se bavim šoubiznisom i pevanjem, bila je da napravim za dame koje uvek imaju neki problemčić, rešenje. Nigde ne postoji nit savršena noga, niti telo, ali ono što mogu da garantujem jeste da naše čarape daju svakoj dami savršenu nogu bez celulita, vena i kapilara - istakla je bila ona, kojoj su večeras svojim dolaskom ogromnu podršku pružili suprug Boba Živojinović, sin Viktor, snaja Aleksandra Prijović, ali i druge poznate ličnosti poput Jovane Joksimović, Meline Džinović, Aca Pejovića sa suprugom i drugih.

Lepa Brena, naime, još „mnoge je karte bacila na sto" - među novitetima je i rešenje za žene koje dugo stoje, sede, koje često putuju avionom, ali i one koje ne vežbaju.

U izazovnom bodiju, između ostalog, ona se i sama fotografisala, ali nije baš naišla na odgovor kom se nadala.

„Prema čarapama - kao prema ženama!"

Lepa Brena, 24sedam/V. M.
 

- ...Slikala sam se u bodiju i taj s*ksi bodi, kada sam pokazala mojim muškim članovima, oni su rekli da je to možda malo previše ogoljeno, međutim, smatram da ću ipak te fotografije da objavim. A moj favorit? Za koncerte nosim „selebriti" čarape od 70 dena u kojima vam se ne vidi ništa, kada putujem tu su „flaj" i nosim čarape za skidanje celulita i masnih naslaga - otkrila je ona, koja je sa svojim poznatim kupcima i te kako u kontaktu, te provereno zna da su i one prezadovoljne svime.

- Mi žene smo najnežnija bića na planeti, ali možemo da budemo i malo drugačije, grube, snažne. Znači, prema čarapama se treba odnositi kao i prema ženi, nemojte nikada biti previše grubi prema njima (smeh). Postoji granica dokle možemo da izdržimo. Isto je i sa čarapama - istakla je, između ostalog, Lepa Brena, a kako je još tekao razgovor te u čemu je tajna njenog velikog uspeha pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike