Holivudska diva kao sav normalan svet: Odvela ćerku na pijacu, a posle drame sa bivšim izgleda srećnije nego ikada (FOTO)

08.11.2023

07:45

0

Napokon su rešili sve probleme koje su imali

Holivudska diva kao sav normalan svet: Odvela ćerku na pijacu, a posle drame sa bivšim izgleda srećnije nego ikada (FOTO)
Olivija Vajld - Copyright Profimedia

Olivija Vajld, holivudska glumica, napokon može da odahne i uživa u životu. Nju su paparaci uslikali u Los Anđelesu, dok je sa sedmogodišnjom ćerkom bila na pijaci.

Njih dve su se odlično zabavile, a čini se da je glumičinoj naslednici najzanimljivije bilo da se vozi na malom ringišpilu. Olivija je bila u ležernom izdanju - nosila je jesenji džemper i farmerke, dok na licu nije imala šminku. 

Zabavljala se dok je fotografisala naslednicu, a nije im manjkalo ni šale koje su pravile na račun jedna druge. 

Podsetimo, Olivija Vajld i njen bivši suprug Džejson Sudejkis su pre mesec dana postigli dogovor oko starateljstva nad njihovo dvoje dece.

Oni su se dogovorili da će deca provesti jednu nedelju kod nje, drugu kod oca.

- Ako i postoji neko neslaganje, neće ga pokazati. Ubedljivo su rešeni da se pokažu kao predani roditelji - istakao je izvor.

Profimedia
Paparaco Olivija Vajld i Džejson Sudejkis

U sudskim dokumentima stoji da će Džejson morati da plaća 27.500 dolara mesečno alimentacije za decu, a pored toga će plaćati i 25 posto svih troškova za njih. 

Podsetimo, Džejson i Olivija su se zabavljali od 2011. do 2020. godine, a nedugo potom je ona uplovila u vezu sa Harijem Stajlsom. I ta veza je završena posle dve godine, a trenutno nije poznato da li je glumica emotivno ispunjena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike