Alen Islamović o svađi sa Tifom: Naš odnos je nikakav, ali smo profesionalni

24.08.2022

18:16

0

Kako je pojasnio, ni Kit Ričards i Mik Džeger, članovi Roling Stonsa se ne vole, ali na bini su kao jedno

Alen Islamović o svađi sa Tifom: Naš odnos je nikakav, ali smo profesionalni
Alen Islamović2 - Copyright Printscreen/K1

Godinama se polemiše o odnosu članova „Bijelog dugmeta“ - Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife. Decenijama beleže velike uspehe, ali među članovima vlada razdor. 

Bez obzira na sve oni se trude da održe sastav, a posle 17 godina, nastupiće u Sarajevu. 

- I danas kad kažeš Bijelo dugme zna se što će se događati. I ovo što danas radimo Goran, Tifa i ja isto se zove „Bijelo dugme“ s Goranovim orkestrom. Ali bez obzira na te pesme koje je Goran napisao, to je stvarno veliko blago Sarajeva. Jer je to sve nastalo u Sarajevu - rekao je Alen, pa se osvrnuo na hitove Bijelog dugmeta: 

24sedam/Danilo Krša
Alen Islamović

 

- Možda su poneke nastale u drugim regijama. Znam da su „Lipe cvatu“ nastale u Severnoj Makedoniji gde je Goran bio u nekim albanskim kafanama i čuo je kako ljudi interesantno sviraju, pa mu je došla ideja da napravi „Lipe cvatu“, Tako da je to bogatstvo što „Bijelo dugme“ ima, lepeza pesama da ti pamet stane. Jer bilo koju pesmu kad krenemo da izvodimo, svi pevaju s nama. Ali pevaju i ove nove generacije. To je fascinantno - kazao je on. 

Alen se osvrnuo i na odnos sa Tifom, koji je kako kaže, nikakav, ali profesionalan. 

ATAImages/ A.A.
Tifa

 

- To je izmišljena priča koju neko potakne. Prvo nisam tip koji negativno zrači, ne dolazim ljut na posao. Znaš, imaš one portire koji trebaju rano na posao. On psuje po kući sve što ima, jer zna da mora ustati u 3 i doći na posao u 5, zna što ga čeka. Stražarenje na toj porti do ponoći. Ja se tako prema poslu ne odnosim. Dolazim na koncerte spreman, odmoran, želim da zabavim ljude, da i ja uživam, a ne da pravim probleme - kazao je Islamović za „Dnevni avaz“ i dodao: 

- Mogu reći iskreno, moji i Tifini odnosi su nikakvi. A i ne trebaju biti, što bi morali biti nekakvi. Bolje da su nikakvi. Dođemo na posao, odradimo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam. A ko to ne može shvatiti. Misliš da se Kit Ričards i Mik Džeger vole? Ne vole se nikako, ali, eto, na bini su stalno. I grle se čak. Ali se ne tuku. To je jačina Roling Stonesa - zaključio je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike