Taksista iz Crne Gore otkrio kakve su poznate ličnosti: Doživeo neprijatnu situaciju sa Milicom Pavlović

03.11.2023

17:51

0

Mnogi su ga oduševili

Taksista iz Crne Gore otkrio kakve su poznate ličnosti: Doživeo neprijatnu situaciju sa Milicom Pavlović
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Zoran Stojanov, taksista koji već nkoliko godina radi na crnogorskom primorju često je imao susreta sa javnim ličnostima, te i priliku da sa njima porazgovara. 

Jedan od najboljih utisaka na njega, ostavile su glumice Branka Pujić i Anđela Jovanović.

- Načuo sam od kolega da su Branka Pujić i Dragan Jovanović kupili kuću nadomak Herceg Novog i neke od mojih kolega su ih vozili. Ali ovog leta i meni je pripala ta čast da vozim Branku i njenu ćerku Anđelu Jovanović. Sećam se da sam ih vozio do manastira Savine u Meljinama i baš su me oduševile. Neki pričaju da su glumci nadmeni, ali ja to ne mogu da potvrdim, na mene su Branka i Anđela baš ostavile dobar utisak– kaže Stojanov i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

-Toliko su normalne, pričljive, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji. Obe su prelepe, spontane i nisu stipse, kao što takođe neki pričaju za glumce.

Poznato je da taksisti kroz svoju karijeru dožive razne događaje za prepričavanje, pa je tako i jedan njegov kolega doveo Milicu Pavlović u neprijatnu situaciju. 

- Moj kolega pre nekoliko godina vozio Milicu Pavlović za koju je rekao da je super, međutim u nekom trenutku je oslovio pogrešnim prezimenom, tačnije rekao je kako zna za nju i da je od dece čuo da je Milica Todorović baš popularna. Sećam se da nam je ispričao kako se ispalio, a da se Pavlovićeva štrecnula i posle našalila da im svi brkaju prezimena - priča Zoran za Grand. 

JMS/ATAImages
 

Todorovićeva je i privatno izuzetno duhovita i vesela osoba prema njegovom mišljenju. 

– Milica je carica od devojke, toliko sam se smejao sa njom da i danas pamtim taj smeh. Spontana je i prirodna i nikad ne bih rekao da se bavi pevanjem. Njoj gluma i imitacije idu od ruke. Toliko je harizmatična i komunikativna i razlikuje se od svih mlađih pevačica koje sam vozio – ističe Stojanov.

Poznato je da Lepa Brena i Boba Živojinović leto provode na svojoj jahti, koju često usidre i u okolini Herceg Novog. Tamo im se pridruže brojni prijatelji, a njihove žurke su na nivou gala slavlja.

Antonio Ahel/ATA Images
 

- Konobar iz Portonovog mi je rekao da žuri i da su ga unajmili da služi ekskluzivne goste na njihovoj jahti. Znam da je rekao da mu ovo nije prvi put da su ga angažovali i da su Brena i Boba sjajni ljudi, vrlo profesionalni i direktni, da znaju tačno šta žele. Puno stranih gostiju je dolazilo na Bobin rođendan, a čuo sam da je Brena bila zadužena za celu organizaciju i da je bilo super. Inače, Brenu sam ovog leta viđao u Portonovom i odaje utisak baš prave zvezde kao što je i jeste. Ali za razliku od njenih mlađih koleginica koje dignute glave prolaze i poziraju u eskluzivnom letovalištu u Crnoj Gori, Brena se ponaša kao sav normalan svet – ističe taksista.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike