Robi Vilijams i dijeta koja je pošla naopako: Da nije moje neurotične žene, samo bih pao i umro!

17.12.2020

11:49 >> 13:41

0

Ona se, prema njegovim rečima, često testira na razne stvari, a pošto je sledio njen primer otkrio je da je bio na izuzetno lošem putu, kada je zdravlje u p

Robi Vilijams i dijeta koja je pošla naopako: Da nije moje neurotične žene, samo bih pao i umro!
Copyright Robi Vilijams Profimedia

Robi Vilijams tvrdi da je mogao da ,,padne mrtav” kada je čuo koliko ima žive i arsena u organizmu, u periodu kada je, dok je bio na izvesnoj rigoroznoj dijeti, jeo samo ribu. Kada mu se slošilo, žena Ajda ga je nagovorila da potraži pomoć lekara, što po svemu sudeći ne bi uradio da nije bilo nje.

Tada, pevač se testirao i saznao da u pitanju nije ništa što bi ,,mogao da izgura na svoju ruku”, već ozbiljno trovanje.

Pročitajte još:

– Jeo sam ribu dva puta dnevno i otrovao se.

Lekari takav slučaj do tad nisu videli… Testirao sam se pošto mi je žena neurotična i stalno i ona radi nekakve testove.

U svakom slučaju, hvala Bogu da sam to uradio! Rezultati su bili takvi da sam mogao samo da padnem mrtav, toliko je bilo žive i arsena – ispričao je on gostujući na X radiju.

Robi Vilijams sa suprugom Ajdom Profimedia

– Kad sam čuo šta se dešava, pomislio sam – pobeda! Kao da sam ,,pucao na visoko” i uspeo, tako mi ego ,,radi”. Bukvalno, kao da sam dobio nagradu, takav neki nalet adrenalina. Naravno, s tom dijetom sam odmah završio. Već sledećeg dana sam prešao na ,,zeleno” – dodao je Vilijams, napominjući da mu je žena, u stvari, spasla život.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike