Traže nam da se snimamo bolesni! Pojedini pevači trpe torturu vlasnika klubova: Rada Manojlović kaže da je ovo poniženje!

01.11.2023

22:32

0

Pevačica pokrenula važnu temu

Traže nam da se snimamo bolesni! Pojedini pevači trpe torturu vlasnika klubova: Rada Manojlović kaže da je ovo poniženje!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović pokrenula je pravu diskusiju na Tviteru, a razlog je bezobzirnost pojedinih vlasnika klubova koji pevačima traže da se snime u slučaju da zbog bolesti otkazuju nastup.

 

 

- Ovako ja moram nešto da vas pitam, vezano za moj posao, ali da mi odgovorite baš iskreno i objektivno. Ajde, u redu, razumem reklamu u vidu video najave pevača: “Dragi moji vidimo se tu i tu; dođite da napravimo ludu žurku”, to je okej. Ali da li odobravate to što kada se razbolimo i moramo da otkažemo koncert iz zdravstvenih razloga, pojedini vlasnici klubova nam traže VIDEO najavu u kojoj nikakvi, bolesni; čupavi slinavi pod infuzijom temperaturom ili kakvi vec, znači u nekom najgorem izdanju, pričamo kako moramo da otkažemo koncert jer smo bolesni - požalila se Rada na društvenoj mreži X.

Ona je kasnije dodala i da pojedini vlasnici nemaju meru, te često insistiraju na ovim snimcima, iako je evidentno da pevač nije u stanju ni da se snima, ni da nastupa.

 

 

- Ono, ležiš, kašlješ, čkiljiš očima, naduven, otečen, izgledaš kao da te pregazio brzi voz, ne želiš da te bilo ko vidi u takvom izdanju, ne možeš ni sam sebe da gledaš, a kamoli da moraš da objaviš takav snimak javno da vide desetine hiljada ljudi. Da li je potreban takav snimak? Zašto nije dovoljno pismeno objašnjenje i izvinjenje, uz napomenu da će biti novog datuma? Ne razumem eto ako mogu da čujem vaše mišljenje na tu temu, baš me zanima, jer pojedini baš, baš, baš insistiraju iako im ti kažeš da, ne da nisi za snimanje, nego ti nije do života - dodala je pevačica.

Rada je pokrenula pravu lavinu komentara ispod ove objave, a većina korisnika smatra ovakve zahteve suludim. 

- Probaj samo da imaš takav tip ugovora u kojem će biti sve navedeno šta i kako kada se otkazuje zbog više sile, i navedi da ne dolazi u obzir nikakva vrsta ponižavanja itd. Čuj da se neko snima dok je bolestan, da ne treba uživo inda povraća možda? - glasio je jedan od komentara.

 

 

- Hahahah e to si u pravu vala, nasmeja me, ali zapravo je skoro pa tako! Jeste jedna vrsta poniženja, pogotovo za naš javni posao gde se izgled i te kako komentariše i uvek je na udaru i kad imaš bore ili podbradak, zamisli mrtav bolestan i da se širi takav sadržaj na internetu - odgovorila je Rada. 

 

 

Pevačica je potom dodala da je pojedinim vlasnicima lokala morala da šalje i slike sa infuzije kao opravdanje. 

- Ja sam gazdama slala slike sa infuzija i potvrde lekara i ipak su tražili video, znači meni je to nekulturno i ispod svakog nivoa - zaključila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike