Cecin frizer hitno primljen u Urgentni centar: Zadržan na ispitivanju!

01.11.2023

09:13

0

Stevan se nije oglašavao o svemu što se dešava

Cecin frizer hitno primljen u Urgentni centar: Zadržan na ispitivanju!
Stevan Radivojević i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stevan Radivojević, poznati prestonički frizer, ali i lični frizer i prijatelj Cece Ražnatović, završio je, kako se navodi, u Urgentnom centru.

Kako se navodi, on se nije osećao dobro, te je hitno primljen u ovu medicinsku ustanovu. On je, kako se dalje ističe, posle prvog pregleda, zadržan kako bi mu bile odrađene i dodatne analize, navodi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Stevan Radivojević

Inače, Stevan Radivojević je jedan od nepoznatijih frizera u Srbiji, budući da je radi sa velikim brojem javnih ličnosti, a osim što je Cecin lični frizer, on je i porodični prijatelj Ražnatovića, i jedan od najboljih prijatelja Anastasije Ražnatović.

- Stevan je sjajan partner za druženje, pa iako mi profesionalno sarađujemo, mi smo o privatno jako dobri prijatelji - rekla je Ceca u "Ceca show" i dodala tada:

ATAImages/ M.M.
Ceca Ražnatović i Stevan Radivojević

- On je jedna jako zabavna, vesela i pozitivna osoba, pored toga što je i vrhunski frizer. Sa njim mi vreme sjajno prolazi i uvek imamo o čemu da pričamo. Onog momenta kada nemamo o čemu da pričamo, a to je i poenta svakog prijateljstva, da ti je lepo sa nekim i kada ćutiš. Mi imamo taj nivo prijateljstva da kada nam se razgovara - razgovaramo, kada nam se ćuti - ćutimo i opet nam je lepo - otkrila je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike