Uhvatila me je za ruku i rekla - polazi! Cecin prijatelj otkrio da im se jednom umalo srušio avion: Zajedno smo se molili da preživimo!

21.10.2022

21:45

0

Autor: Marija Mitić

U emisiji "Show se nastavlja" večeras su gostovali pevačicini prijatelji i saradnici

Uhvatila me je za ruku i rekla - polazi! Cecin prijatelj otkrio da im se jednom umalo srušio avion: Zajedno smo se molili da preživimo!
ceca show (3) - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Saradnici Svetlane Cece Ražnatović - Stevan Radivojević, frizer, i Lazar Lazić, njen lični šminker, otkrili su kakva je pevačica privatno. Ono u čemu su se obojica složili jeste da folk divu nikada nisu videli nervoznu, kao i da je sebi dozvolila da bilo gde zakasni.

- Ceca je besprekorno tačna, i moram priznati da je nikada nisam video nervoznu. Čak i kada je ostatak ekipe pod nervozom, ona se drži pod kontrolom. Nikada u životu nigde nismo zakasnili. Za 13 godina koliko je znam, nikada se nije krenulo kasnije na nastup. Možda se desi da neko iz tima zakasni, ali ona je uvek spremna i tačna - rekao je Laza gostujući kod Ljubomira Tozeva u emisiji "Show se nastavlja".

Stevan Radivojević, Anastasijin prijatelj i frizer porodice Ražnatović složio se da Cecu nikada nije video nervoznu.

- Ja nju ne poznajem kao ženu koja je nervozna. Ima uspona i padova kao svi mi, ali vrlo je smirena - rekao je Radivojević.

Radivojević se potom prisetio i anegdote sa Cecom kada su uprkos zabrani stjuardese, napustili avion.

Printscreen Blic tv
Frizer Stevan Radivojević

- Vraćali smo se iz Ljubljane, taj let inače traje sat vremena ali mi satima nismo mogli da sletimo ni u Beograd, ni u Podgoricu, ni u Tivat jer su piste bile potpuno zaleđene. Par puta smo pokušavali da sletimo u Nišu. U jednom momentu pilot kaže da je vreme da sletimo jer nemamo više goriva. Zajedno smo se molili da preživimo - počeo je priču Stevan u emisiji "Show se nastavlja".

Kada su sleteli, stjuardesa nije dozvoljavala da se izađe iz aviona.

- Krenuli smo da slećemo, ništa nismo mogli da vidimo oko nas. Stjuardesa je kad smo sleteli rekla da ne može niko da napusti avion dok se ne sipa gorivo. Ceca me je tad uhvatila za ruku i rekla "Polazi". Krenuli smo da izađemo iz aviona, a stjuardesa kaže Ceci: "Izvinite gospođo Ražnatović, ne možete da napustite avion", a Ceca odgovara: "Otvaraj vrata, mi izlazimo" - prisetio se Cecin frizer.

U žurbi da što pre izađu, nisu uzeli kofere.

-Tako smo Ceca i ja izašli na sred niškog aerodroma bez kofera i otišli na izlaz. Eto, to je jedna anegdota koju niko nije znao - ispričao je kroz osmeh Radivojević.

Printscreen Blic tv
Šminker Lazić Lazar

Na Radivojevićevu anegdotu, nadovezao se i Laza.

- Sećam se situacije da je Ceci jednom puko rajfešlus tokom javnog nastupa. Ona se tada oslonila na mene jer ja nisam paničar. Bacio sam se na kolena, uzeo iglu u ruke i počeo da prepravljam haljinu. Tu nema mesta za paniku kada se takve situacije dese, već popravljamo stvar odmah - kaže Laza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike