Matea Milosavljević slavi 34. rođendan: Trojpec joj čestitao privatnim slikama sa letovanja (FOTO)

31.10.2023

21:55

0

Danas je poseban dan za mladu glumicu

Matea Milosavljević slavi 34. rođendan: Trojpec joj čestitao privatnim slikama sa letovanja (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Matea Milosavljević danas je napunila 34 godine, a tim povodom brojni prijatelji i kolege čestitale su joj rođendan zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. 

Među njima je i glumac Miloš Petrović Trojpec sa kojim je Matea navodno već nekoliko meseci u vezi. On je objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija uz emitkon srca i spajalice. 

U pitanju su slike sa letovanja na kojima su zagrljeni i evidentno srećni. 

Printscreen/Instagram/trojpec
 

Podsetimo, mediji su tokom leta preneli da je par sa kolegama otputovao na Ibicu, gde su im saopštili novosti na njihovom ljubavnom planu.

- Njih dvoje uživali su nedelju dana na španskom ostrvu Ibica, gde su bili sa kolegama Jelisavetom Orašanin, Milošem Bikovićem i njegovom devojkom Ivanom Malić. Tamo su im saopštili da su zajedno, što je naišlo na oduševljenje svih. Na čuvenom ostrvu koje je poznato po bogatom noćnom životu i najboljim žurkama na svetu, Matea i Trojpec su sa kolegama posećivali klubove, ali i plaže i uživali u krstarenju oko ovog mondenskog mesta. Glumica je koristila svaku priliku da sa Ibice na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dečkom i ponosno istakne da su u vezi - priča izvor, prenosi Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike