Monika Beluči snimila eksplicitne scene sa koleginicom: Prihvatila sam ovu ulogu samo da bih je poljubila!

16.08.2021

06:10 >> 07:37

0

Autor: Marija Mitić

Ona me užasno privlači!

Monika Beluči snimila eksplicitne scene sa koleginicom: Prihvatila sam ovu ulogu samo da bih je poljubila!
Copyright Monika Beluči i Karol Buket, Printscreen Youtube/Gaumont

Monika Beluči iza sebe ima živopisnu karijeru, a sada je dobila novu ulogu, sa scenama u kakvim do sada nismo imali prilike da je gledamo.

Naime, u novom filmskom ostvarenju “Fantazije”, Stefana i Davida Foenkinoze, pored Monike u glavnoj ulozi našla se i Karol Buket, a njih dve u ovom filmu imaju intimne scene.

To naravno nije sve. Ove dve zgodne Italijanke odnose imaju na sahrani, a Monika je sve iznenadila izjavom da je zbog želje da poljubi Karol prihvatila ovu ulogu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

– Snimila sam ovaj film jer sam želela da poljubim Karol Buket. Ona puno priča i osmehuje se, ali uvek iz nje izbija oblik misterije koji me užasno privlači – rekla je Monika u intervjuu za portal “Njuz in 24”.

Nakon toga, obe glumice su iznele svoje viđenje sporne scene na groblju.

– To je skoro klasika. Možemo dočarati grčki mit o Erosu i Tanatosu, strastvenoj ljubavi koja donosi smrt. Ovde se to dovodi do krajnosti. Film duhovito istražuje svačije “sramne” fantazije, obično skriveno ludilo. Svi mi imamo svoje probleme – ispričala je Monika, a zatim je svoje mišljenje iznela Karol Buket.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

– Da li me to pali? Nimalo. Veoma sam tužna kada ode osoba koju volim. Da li sam ipak šokirana? Ne. Već sam poznavala ljude koji su vodili ljubav na groblju. Drugi više vole crkve. Ideja o zabranjenom, o grehu, može izazvati želju. Postoji nešto veoma uzbuđujuće u tome biti izvan uobičajnog. Zatim, pogledajte listu bizarnih fantazija: postoje stvari koje su mnogo luđe – rekla je Karol.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike