„Sin mi se baš opustio, očekujem da na sledećem koncertu zapeva!" Prija napravila lom u Sarajevu: Gost joj bio Al Dino (FOTO)

29.10.2023

12:20

0

I sama se fantastično provela, a bilo je i suza

„Sin mi se baš opustio, očekujem da na sledećem koncertu zapeva!" Prija napravila lom u Sarajevu: Gost joj bio Al Dino (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović nije krila zadovoljstvo posle prvog koncerta u sarajevskoj „Zetri". U obraćanju medijima posle spektakla koji je priredila tamošnjoj publici ispričala je i kako se njen naslednik Aleksandar već dovoljno opustio, toliko da ona očekuje da mališan zapeva na njenom idućem nastupu.

- Hvala vam što ste došli večeras, što me pratite i podržavate. Hvala publici. Ovo veče ću zauvek pamtiti, bilo je posebno. Publika voli to što radim i voli moje pesme, zato i dolazi. Očekujem ovde, kao što sam očekivala u Beogradu, tako očekujem i u Zagrebu, da će biti ludilo, kakvo je i bilo. Bilo je neverovatno, nezaboravno. Jako sam srećna i ponosna što sam ovo doživela, zato sam se i trudila i radila do sada... Aleksandar se baš opustio. Očekujem da će na sledećem koncertu i zapevati nešto - kazala je bila Aleksandra, pa dodala:

„Bilo je suza!"

 

 

- Mogu da kažem da i dalje ne mogu da verujem u sve što se dešava. Kada je u pitanju Hrvatska u kojoj ću održati čak pet koncerata, to je nešto što je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem ovu sreću. Hvala svim ljudima koji su bili i koji će doći na moj koncert. Želela sam i trudila se da, gde god da gostujem, publika ima isti doživljaj na svakom mom koncertu... Bilo je suza. Kao što sam rekla i u Beogradu, tako je bilo i večeras. Kada mi publika pošalje tu neku energiju, ne mogu da se iskontrolišem - priznala je ona.

Prijovićevoj je, inače, gost na koncertu bio pevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al Dino, što vas takođe čeka u galeriji koja sledi. Za iste medije, otvorio je dušu sa namerom da objasni koliku mu sreću pričinjava Aleksandrin uspeh, ali i to što su se i kao prijatelji našli.

- Slika govori više od hiljadu reči, ali vidi se i po reakciji publike i po posećenosti, a i kako su reagovali na moje pesme, to je san svakog čoveka koji se bavi ovim poslom. San svakog umetnika je da njegova emocija postane univerzalna, da je svi mi delimo, nešto što je bilo samo moje je sada zajednička ljubav - počeo je on, pa je zatim nastavio o tome kako je reagovao pošto ga je pevačica kontaktirala povodom koncerta:

 - To je veoma normalno, s obzirom da su se Aleksandrin i moj put spojili na toj muzičkoj emociji. Spojili smo se na umetnički način i postali jako dobri prijatelji. Drago mi je da je to prijateljstvo rodilo ovako lepe plodove.

Onda, zaključio je s osmehom i rečima:

- Pravda je zadovoljena. Neko ko zna da peva, svira i treba da bude zvezda. Aleksandra je prava osoba u pravo vreme. Vukla je prave poteze. Čim ona zna da peva Vidu Pavlović, nama je to dosta, nama muzičarima je to neka mera!

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike