Žena ga pretukla, razveo se, a onda se povukao iz javnosti: Ovako danas izgleda Al Dino (FOTO)

22.02.2022

11:31

2

Pošto je okončao brak, deca su pričala supruzi, a on je plaćao alimentaciju

Žena ga pretukla, razveo se, a onda se povukao iz javnosti: Ovako danas izgleda Al Dino (FOTO)
Screenshot_3 - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Kantautor Al Dino i vlasnik čuvene pesme „Kopriva“ ne voli medijski da se eksponira, a naročito pošto je u javnost isplivala informacija da je od supruge trpeo fizičko i psihičko nasilje zbog čega je morao da se razvede.

Pevač je život promenio iz korena, danas izgleda bolje nego ikad, a dokaz za to su i fotografije koje objavljuje na Instagramu, a nedavno se i pohvalio novim video-spotom. 

 

 

Naime, i sam pevač je priznao da je bio primoran da se rastane od supruge Arduane Pribinje-Kurić jer su često imali fizičke i verbalne okršaje. 

- Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: „Ubila me je kao vola u kupusu“ - rekao je ranije Al Dino za Blic. 

Printscreen Youtube/Al Dino
Al Dino

 

Pevač je objasnio da mu je najteže u tim trenucima padale suze njihovih sinova, koji su vrištali od plača i molili roditelje da se smire.

- Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece - priča on i kaže da se plaši da se sve to ne odrazi na razvoj naslednika: 

Printscreen Youtube/Al Dino
Al Dino

 

 

-  Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - objasnio je Al Dino. 

Dve godine su se sastajali po sudovima, da bi posle dve godine usledio i razvod. Inače, Arduana je dobila decu, a Al Dinu je preostalo plaćanje alimentacije.

Bonus video: 


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike