Anastasiji Ražnatović bračni život baš prija: Blista i bez trunke šminke! (FOTO)

28.10.2023

11:20

0

Ovim potezom mnoge je iznenadila

Anastasiji Ražnatović bračni život baš prija: Blista i bez trunke šminke! (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović, odnedavno Gudelj, po svemu sudeći maksimlano uživa u braku. U okviru najnovijih „storija", Cecina ćerka pokazala je kako blista bez imalo šminke na licu.

Kako je javnost uglavnom viđa tip-top doteranu, ovim je potezom mnoge iznenadila, pa zasigurno i izmamila razne reakcije svoje publike.

Pozitivnih komentara, takođe, akonto njenog opuštenog izdanja nikako nije manjkalo.

Podsetimo, pevačicin svekar Nebojša Gudelj nedavno se dotakao Anastasijine i Nemanjine svadbe koja je tek u pripremi. Proslavljeni fudbaler, sada trener, osvrnuo se za „Kurir" na šuškanja o veselju za koje se verovalo da će porodice organizovati do kraja ove godine, rekavši:

Anastasija Ražnatović, Instagram screenshot / raznatovicanastasija
 

- Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji.

Potom, zaključio je rečima:

- Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali. U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike