Jovana Jeremić igrala sa majkom i ćerkom do kasno u noć! Voditeljka se latila mikrofona: Hit detalji s njene proslave rođendana! (FOTO)

26.10.2023

10:15

0

Emocije su ih preplavile, pa je bilo i suza

Jovana Jeremić igrala sa majkom i ćerkom do kasno u noć! Voditeljka se latila mikrofona: Hit detalji s njene proslave rođendana! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić noćas je proslavila 33. rođendan u krugu porodice i prijatelja u izvesnom prestoničkom restoranu. U jednom trenutku, sudeći po objavama s Instagrama, bila se i sama latila mikrofona pa zapevala za sve okupljene, a posebno svoju majku Olgu, te ćerku Leu.

Kako su se to one veselile - čeka vas u galeriji koja sledi.

Jovana je, podsetimo, imala dve torte, ali i autfita za ovu proslavu. Na žurki, pojavio se i njen nekadašnji suprug, Vojislav Milošević, s kojim je u braku i dobila naslednicu.

U razgovoru s medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, pre nego što je oduvala svećice, Jeremićeva je između ostalog istakla i kako veruje da će u ovoj novoj godini upoznati onog pravog.

- Mislim da ću pravog sresti u ovoj godini. To kažem ja, moja intuicija, ali da ne pričamo o tome, jer će ispasti da sam još i veštica. Inače, počela sam kineski da učim i rekla mi je da jako dobro učim, jer jednog dana ako se ostvari da radim intervju Si Đinpingom, volela bih da to na kineskom. Ja sam sledeća velika srpska zvezda u Kini, kinezi, spremite se - poručila je ona tada, a zašto je pored sebe imala zmiju sa jedne, a škorpiona sa druge strane, kao i ko joj je sve čestitao, te kakve poklone voli, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike