"Sve je okej, crknite dušmani": Bivši dečko Aleksandre Mladenović objavio zajednički video, pevačica odmah reagovala (FOTO)

25.10.2023

15:17

0

U jeku skandala Stefan sve vreme objavljuje njihove zajedničke slike

"Sve je okej, crknite dušmani": Bivši dečko Aleksandre Mladenović objavio zajednički video, pevačica odmah reagovala (FOTO)
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/M. M.

Aleksandra Mladenović nedavno je prijavila dečka nadležnim organima, nakon višednevnog uznemiravanja. Naime, Aleksandra se pojavila u policiji u ponedeljak uveče iz straha zbog navodnih pretnji od strane njenog izabranika Stefana Čečara. 

Međutim, u jeku skandala on je na društvenim mrežama objavio njihov video iz automobila i napisao: 

- Sve okej, crknite dušmani – iznenadio je Stefan. 

Printscreen/Instagram/aleksandra_mladenovic_
Aleksandra Mladenović

Pošto su mnogi pomislili da se Aleksandra u međuvremenu pomirila sa dečkom, morala je da se oglasi i demantuje ove navode. 

- Ljudi ovo je stari snimak, nismo se pomiorili niti ćemo ikada da se pomirimo – odgovorila je pevačica.

Podsetimo, Aleksandra je rekla i da je morala da pozove roditelje jer se plaši da bude sama. 

- Nije istina da sam ga prijavila u besu, prijavila sam ga iz straha za svoju bezbednost. On psihički nije dobro, ja sam ga vodila da se leči i nadala se da će biti bolje, ali evo, vidite do čega je došlo, on je nestabilan. Tri puta je pokusao da se ubije, još na sve to, on je mene zvao na video poziv da to gledam, to je jedna agonija i trauma mi je ostala... Pozvala sam roditelje da budu sa mnom, ne smem da ostanem sama, jer ne znam šta taj čovek može da uradi, na šta je spreman - pričala je ona za jedne medije, pa je dodala:

- Sve devojke sa kojima je bio su mi se javile, ima 20 njih... Sve su mi isto rekle, da je lažov i manipulator, da ih je novčano koristio... On je čovek koji ima poroke, nikad mu nije dosta novca, moj je ukrao, pa tvrdio da je samo „pozajmio". I posle svega on na Instagramu piše da me voli i da nas neće razdvojiti... Šta drugo da kažem osim da je jasno da mu nije dobro.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike