Marija Mirković je novi spot snimila u Andaluziji! „Dobro je da nikome ovu pesmu nisam dala!" (VIDEO)

19.11.2022

11:42

0

Kantautorka je muzikom i te kako oživela tekst Alke Vuice, pa spakovala kofere i otišla u Španiju

Marija Mirković je novi spot snimila u Andaluziji! „Dobro je da nikome ovu pesmu nisam dala!" (VIDEO)
Marija Mirković - Copyright Sandra Mihaljević

Marija Mirković je za novu pesmu „Ne pitam te ja za nju" spot snimila u egzotičnoj Andaluziji. Publika je već svakako navikla da ova kantautorka snima spotove na svetskim destinacijama.

Zvuk ove pesme ju je odveo u Španiju.

Inače, autorska ekipa koja je realizovala i prethodna tri njena hita i spota je ostala ista - rediteljsku palicu je držala Sandra Mihaljević, a tekst Alke Vuice je muzikom oživela Marija. Ženski deo ekipe je aranžmanom podržao Branimir Mihaljević.

- Alka Vuica mi je poslala tekst, sela sam za klavir, uklopila reči sa muzikom i to je to. Nakon par dana sam shvatila da je pesma ipak za mene, a ne za nekog drugog, kako smo mislili na početku. Kao i u slučaju pesme „Požuri, požuri'“ - rekla je Marija za medije, pa dodala:

- Drago mi je da me u celom ludilu koje sam tada imala i dalje držao osećaj za pesmu koju ja moram otpevati - srećna je ona, kojoj se ideja za aranžman ove pesme dogodila u studiju kod Mihaljevića, dok mu je svirala pesme koje želi uvrstiti na album.

Marija Mirković, Foto: Sandra Mihaljević
 

- Odmah je shvatio šta ovoj pesmi treba, bacio se na posao i mislim da je obogatio. Hvala Branimiru na tome - zaključila je Marija, koja na svoj način nastavlja uspešno da gradi svoju kantautorsku karijeru.

Tri dana su proveli tamo!

Španski gradovi Ronda, Frigiliana i Juzcar su lokacije na kojima je sniman spot, a koje su pesmi dali dodatni pečat.

- Volim snimati spotove u gradovima u kojima nikada nisam bila, jer iskreno ne volim snimanja. Ovoga puta smo se odlučili na špansku Andaluziju, jer me u samom početku pesma asocirala na Španiju. Onu staru Španiju s malim selima do kojih dođeš uskim putevima i gde se zapitaš gde to ideš - istakla je ona.

Ekipa je provela tri intenzivna dana u Španiji, što je bilo dovoljno vremena da se sve složi kako treba, da se pesma i video poruka koju žele poslati s njom prožmu kako je i zamišljeno.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike