Takmičarka "Zvezda Granda" svojevoljno napustila takmičenje! Saša Popović se oglasio: Neće više nikada moći da se takmiči!

22.10.2023

09:57

0

Ranije je upravo zbog "Grandovog" takmičenja bila diskvalifikovana

Takmičarka "Zvezda Granda" svojevoljno napustila takmičenje! Saša Popović se oglasio: Neće više nikada moći da se takmiči!
Abida Milkunić - Copyright Printscreen/YouTube/Zvezde Granda

Abida Milkunić, bez ikakvog objašnjena je rešila da napusti takmičenje "Zvezde Granda", a o tome je javnost obavestio Saša Popović.

- Završen je još jedan baraž i da vidimo ko će posle baraža ići dalje. Samo imamo jedan slučaj, koji se nikada do sada nije desio u "Zvezdama Granda". Jedna takmičarka je napustila takmičenje, otišla, napustila takmičenje. Nije obražložila kako i zašto, a u pitanju je Abida Milkunić. Tako da, ona više nikada neće moći da se takmiči - saopštio je Saša.

 

 

Kada je reč o Abidi, ona se pre dve i po godine prvi put takmičila u Zvezdama Granda, a zbog toga je napustila drugo takmičenje koje se održava u Bosni i Hercegovini.

 

 

- U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za "Zvezde Granda". Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli. Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila - izjavila je Abida u emisiji "Zvezde Granda Specijal", kojoj je ranije bila mentorka Ana Bekuta.

 

 

- Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se - naglasila je tada pevačica.

Printscreen/YouTube/Zvezde Granda
Abida Milkunić

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike