Britni Spirs pozirala gola pa reagovala na glasine o trudnoći i uvećanju grudi (FOTO)

17.08.2021

12:24 >> 13:11

0

Autor: Marija Mitić

Pop princeza istakla je da joj ovakva slobodnija izdanja pomažu da se oseća bolje

Britni Spirs pozirala gola pa reagovala na glasine o trudnoći i uvećanju grudi (FOTO)
Copyright Britni Spirs, Foto: Profimedia

Britni Spirs ne prestaje da podiže prašinu u javnosti svakim svojim postupkom.

To je upravo slučaj i danas, jer je na svom Instagram nalogu objavila fotografije na kojima je skoro pa gola. Naime, pop zvezda pozirala je golih grudi, koje je prekrila šakama, u donjem vešu i crvenim čizmama, a pored slika objasnila je zašto se odlučila na ovaj potez.

Ona je takođe rekla i zašto su joj grudi sada veće nego ranije te istakla da nije radila operaciju uvećanja istih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

– Ne ljudi, nisam operisala grudi niti sam trudna. Grudi su mi veće jer više jedem! Pre nego što vidite još mojih ovakvih slika, želim da razumete zašto to radim. Ono što mi pruža skidanje slojeva sa sebe je da se osećam bolje. Nekada sebi ne izgledam dobro, ali u mojoj mašti ja se osećam sjajno! Pitate se zašto ovo radim, pa, svi smo rođeni goli. Osvrćući se na moje slike kada vidim sebe u svom najčistijem obliku daje dokaze da … boli … suze … teški tereti, nisu ono što ja jesam. Ja sam žena, lepa … osetljiva žena, koja treba da pogleda sebe u svom najčistijem obliku. Ipak, neću se slikati u toplesu u budućnosti jer bih vam postala dosadna. I priznaću da su vaši komentari FREE BRITNEY, nakon što sam skinula majicu zaista smešni. Vaš istoimeni pokret koji je počeo pre tri godine ima dublji smisao nego što možete zamisliti … Moji fanovi su uvek bili tako prokleto neverovatni i volim vas sve! P. S. ovo je snimljeno juče na svetu nedelju – napisala je ona.

Podsetimo, Britni je pre samo pet dana konačno oslobođena očevog starateljstva koje je trajalo dugih 13 godina.

Kako se navodi u inostranim medijima, advokat njenog oca Džejmija podneo je pravne dokumente u kojima piše da ne želi više da se bori za to da bude njen staratelj.

Džejmi Spirs, Foto: Profimedia

– U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs. Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa Sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja – piše u dokumentima koji dalje kažu:

– Bez obzira na njegovu zvaničnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođe Spirs, on će je uvek voleti bezuslovno i uvek će paziti na njen najbolji interes.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike