Milić Vukašinović sutra ide na operaciju: Ugrađuju mi stentove u srce, oslabio sam

17.10.2023

13:59

0

On kaže za 24sedam da se sada veoma zamara

Milić Vukašinović sutra ide na operaciju: Ugrađuju mi stentove u srce, oslabio sam
Milić Vukašinović - Copyright Printscreen Blic tv

Milić Vukašinović već duže vreme ima zdravstvene probleme, a operacija srca na koju je čekao već neko vreme, desiće se sutra.

Kako je rekao za 24sedam, njegovo zdravlje nije dobro, ali se nada da će sve proći kako treba, nakon što mu ugrade stentove u srcu.

- Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu - poručio je Milić na početku razgovora, a onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.

- Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću posle operacije biti u boljoj kondiciji. Posle se vraćam u formu - hrabro je rekao roker, koji je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete.

ATAImages/ G.A.
Milić Vukašinović

 

- Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim - izjavio je Vukašinović.

Podsetimo, nakon što je osetio bolove u levoj nozi, Miliću su ustanovili proširenu aneurizmu, zbog koje je hitno operisan. Međutim, i nakon operacije ga je bolela noga. 

Kasnije je osetio ubrzano disanje i odmah je odveden u Urgentni centar, gde mu je pronađena voda u plućima i visok krvni pritisak, pa je morao da bude prikačen na kiseonik. Miliću sve vreme snagu i podršku daje supruga Suzana.

ATAImages/Antonio Ahel
Milić Vukašinović, Suzana

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike