Opet prokleti covid-19! Dado Glišić ponovo pozitivan na koronu (FOTO)

17.08.2021

17:50

0

Pevač je prvi put oboleo od koronavirusa u novembru prošle godine, a simptome istog je osećao i dva meseca kasnije, tek što se oporavio, on se ponovo zarazi

Opet prokleti covid-19! Dado Glišić ponovo pozitivan na koronu (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Dado Glišić krajem prošle godine se zarazio koronavirusom, a posledice istog su dugo bile prisutne. I taman što se oporavio, on se požalio da je ponovo oboleo od covida-19.

– Opet prokleti kovid-19, a tek sam se bio oporavio – napisao je pevač u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Dado Glišić, Foto: Printscreen Instagram/dado_glisic

Inače, Dado je prošle godine završio i u bolnici zbog posledica korone. Da ima slab imuni sistem i da ga je opaki virus ponovo savladao govori i rezultata testa kojim je obavestio svoje pratioce da je ponovo pozitivan.

Podsetimo, Glišić se ranije zbog korone borio sa vazduhom, a jednom prilikom se požalio pratiocima da ima produženi kovid.

– Taman sam mislio da ću biti dobro, ali i dalje nisam. Imam sindrom „Long Covid” („Produženi Kovid”). Nisam zarazan, ali i dalje imam simptome i svakodnevnu neizvesnost, baš je iscrpljujuće. Nažalost, opet sam pod terapijama. Čuvajte se – napisao je pevač.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike