Rastina majka zvala Anu Nikolić? U jeku pevačicinog „rata" s reperom, samo je jedan zahtev imala: Ovako ju je ona poslušala

16.10.2023

22:15

0

Nije skrivala svoja osećanja

Rastina majka zvala Anu Nikolić? U jeku pevačicinog „rata" s reperom, samo je jedan zahtev imala: Ovako ju je ona poslušala
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Majka Stefana Đurića Raste, Slađana, navodno je hitno kontaktirala bivšu snaju Anu Nikolić i od nje tražila da povuče poruku koju je on njoj poslao, a ona je objavila na društvenim mrežama, prenose mediji. Njoj je, prema daljim napisima, posebno zasmetalo što je čitava priča po oglašavanju onlajn bila plasirana javnosti, pa je Anu zvala kako se „čitava stvar ne bi otrgla kontroli"

- U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na „lečenju" i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. Jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u „zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo odj*bi - piše u poruci koju je Ana objavila, pa je sada i obrisala, piše „Kurir", ne bi li ispoštovala bivšu svekrvu , koja ju je u jeku drame zbog iste hitno pozvala s ovim zahtevom.

Rastini roditelji

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/M. P.
 

Majka i otac Stefana Đurića, Slađana i Drago, veoma su obrazovani i uspešni u svom poslu. Oboje važe za akademske građane. Njegov otac je doktor filozofije, ujedno i profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu. Predavao je i na Filozofskom fakultetu u Prištini i na Filozofskom fakultetu u našoj prestonici. Profesor Đurić autor je i brojnih naučnih studija, napominju pomenuti mediji.

Rastina majka, sa druge strane, takođe je profesorka, na Fakultetu bezbednosti u Beogradu, a diplomirala je Filozofskom fakultetu u Prištini. Magistirala je na Pravnom fakultetu u Beogradu 1991. godine i dobila zvanje magistra socioloških nauka, a šest godina na Filozofskom fakultetu u Beogradu odbranila je doktorsku disertaciju. Napeta situacija koja vlada između pevačice i njihovog sina ih jako pogađa, ali se trude da to ne pokazuju.

Na pozive medija akonto svega nisu još odgovarali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike