"Prva tri minuta zna ko sam"! Prijatelj Brusa Vilisa o njegovom stanju, otkrio tajnu glumca: To više ne može da radi

12.10.2023

15:09

0

Ipak, smatra da je stari Brus i dalje negde tu

"Prva tri minuta zna ko sam"! Prijatelj Brusa Vilisa o njegovom stanju, otkrio tajnu glumca: To više ne može da radi
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Brus Vilis se već neko vreme bori sa posebnim oblikom demencije, a neretko u javnost izlaze informacije o njemu koje zabrinjavaju njegove fanove. Sada se oglasio i njegov prijatelj Glen Kordon Karon, koji je ispričao u kakvom je stanju glumac.

Kako je otkrio, Brusove vokalne sposobnosti su se pogoršale.

- Nisam uvek dobar, ali pokušavam da pričam sa njim i njegovom suprugom, te da imam ležeran odnos sa njegovo troje dece. Pokušao sam svnim snagama da ostanem u njegovom životu - ispričao je reditelj, pa dodao:

Profimedia
Brus Vilis

- Ono što ovu bolest čini šokantnom je to da, ako ste ikad proveli vreme sa Brusom Vilisom, ne postoji niko ko se više od njega radovao životu. Voleo je život i obožavao je da se probudi svakog jutra i pokuša da živi život punim plućima.

Reditelj je dodao da oseća da je Vilis i dalje ista osoba, ali da trenutno ima utisak kao da on gleda život "kroz mrežasta vrata".

- Osećam da prva tri minuta zna ko sam ja. Nije u potpunosti verbalan. Bio je strastven čitalac, nije hteo da to iko zna, ali više ne čita. Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne, ali to je još uvek Brus - govori glumčev prijatelj. 

Profimedia
Brus Vilis

Podsetimo, Brus se 2022. godine povukao iz glume jer mu je bila dijagnostikovana afazija - poremećaj govora. Početkom 2023. mu je dijagnostikovana i frontotemporalna demencija. 

Od tada je stalno sa porodicom, koja vodi računa o njemu, a tu je i njegova bivša žena Demi Mur sa kojom je u odličnim odnosima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike