Vanesa Šokčić otkrila detalje o Đanijevoj snaji: Imala je rizičnu trudnoću, ali rodila nam je divnu devojčicu

11.10.2023

22:19

0

Pevačica voli i da popije po koju na slavljima

Vanesa Šokčić otkrila detalje o Đanijevoj snaji: Imala je rizičnu trudnoću, ali rodila nam je divnu devojčicu
Vanesa Šokčić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vanesa Šokčić vidno raspoložena, pojavila se na veselju povodom rođenja unuke Radiše Trajkovića Đanija. Odmah se primetilo kako pevačica dobro izgleda i veoma je preplanula.

- Još uvek traje leto (smeh). Jeste da sam rođena u jesen ali leto više volim. Od druge polovine avgusta sam non-stop na putu. Ne volim u sezoni da idem na more, idem u aprilu, maju i drugoj polovini avgusta. Što se tiče ishrane, volim da jedem veliki sam gurman, spremam dosta. E, kad vidim da sam preterala, uvek se setim mog druga Džeja koji kaže: "Maco probuši kašiku". A ja se mislim: "A šta ćemo sa viljuškom?" - rekla je pevačica na početku i dodala kako veoma poštuje porodicu Trajković, a da Marka koji je dobio drugo dete, toliko voli kao da joj je sin. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

- Vrlo sam upućena u sve. Ovom prilikom da čestitam Slađi i Đaniju, prvenstveno mom sinu Maretu, Marka smatram svojim detetom. Ne mogu Minju da izostavim da joj čestitam, podarila nam je divnu devojčicu, imala je rizičnu trudnoću, hvala joj na strpljenju - rekla je Vanesa za 24sedam i dodala kako će da popije po koju na veselju:

- To je potpuno normalno, ne možemo da se prepustimo nekom klišeu, moramo da se opustimo i da izbacimo neki ventil. Videću šta ima večeras, možda ću uzeti aperol.

Ponosna baka Slađa Trajković izjavila je kako je postala bračni savetnik, a Vanesa je dala hit komentar:

- Ona daje, ona prima, to je potpuno okej, prima sve savete, šta god joj kažemo, ona nama daje savete. Ali je cepa Đani.

Pevačica je govorila i o prijateljstvima na estradi, a detaljnije pogledajte u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike