Promene u domu Miljkovića, nakon dolaska drugog deteta! Marko otkrio kako je protekla prva noć sa bebom, pomenuo i Anabelu: Ja sam odlepio!

09.10.2023

15:16

0

Priznao je i da se Mia ne odvaja od sestre i da u svemu pomaže mami

Promene u domu Miljkovića, nakon dolaska drugog deteta! Marko otkrio kako je protekla prva noć sa bebom, pomenuo i Anabelu: Ja sam odlepio!
Marko Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Miljković i Luna Đogani su prošle nedelje dobili drugu ćerku, kojoj su dali ime Lana. Srećna majka i njena naslednica juče su napustile porodilište, odakle ih je izveo ponosni tata.

Kako tada nisu mogli da se zadržavaju zbog bebe, a i starije ćerke koja ih je nestrpljivo čekala, Marko je odlučio da danas odgovori na pitanja medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

- Slegli su nam se malo utisci, svašta se dešava, sad nam je bila i patronažna sestra… Da vam kažem, ja sam se zaljubio, u prvo sam već zaljubljen, u Lunu tek, ali ovo… Gledam je jutros, ja sam odlepio, iskreno! - počeo je Marko.

Njegova starija ćerka je, kaže, potpuno opsednuta sestrom.

- Miu sam sad ostavio tako što je držala Lanu u naručju. Sve vreme je drži, ne odvaja se od nje, sve radi sa mamom, presvlači joj pelene, jutros ju je ona hranila. Dete koje je turbo energično se sada smirilo, neverovatno - priznaje Marko.

Kako je uvek aktuelan njegov odnos sa Anabelom, Luninom majkom, Marko je i sada pričao o toj situaciji.

- Ona i ja smo u korektnim odnosima, pričamo, poštujemo se i zbog Lune i zbog njenih unuka, mojih ćerki. Pomaže nam, hvala joj na tome - rekao je Marko, pa otkrio kako je protekla prva noć sa bebom i da li mu se vratio osecaj za tako malo dete.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Miljković

- Lepo smo spavali oboje, ali moram da kažem da se Luna noću lakše budi, pa je ona nahranila Lanu nekoliko puta, po njenom osećaju je beba lepo spavala, ali je bilo prekida. Mrvica mala, gledam Miju koja je ogromna i Lanu koja je toliko mala, ali prelep je osećaj. Čudno nam je, a prvi put nam se juče desilo da zakmeče obe u isto vreme. Mija zato što nešto nije po njenom, a Lana zato što je gladna. I onda nismo znali Luna i ja gde bismo (smeh).

Koju osobinu ne bi voleo da njegove ćerke naslede od njega, ali i da li bi ih podržao da se bave muzikom, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike