Ovako je Luna Đogani izgledala u venčanici: Pre nekoliko dana je rodila drugu ćerku, a i na venčanju je bila trudna!

09.10.2023

08:30

0

Par je imao intimnu ceremoniju, koju su tek kasnije podelili sa javnošću

Ovako je Luna Đogani izgledala u venčanici: Pre nekoliko dana je rodila drugu ćerku, a i na venčanju je bila trudna!
Marko Miljković i Luna Đogani - Copyright ATAImages/ A.A.

Luna Đogani i Marko Miljković su prošle nedelje dobili drugu ćerku, kojoj su dali ime Lana. Ponosna majka i njena naslednica juče su u pratnji srećnog oca napustile porodilište, pa je srećna porodica na okupu, a najradosnija je svakako njihova prva devojčica Mia.

Luna je blistala juče u kratkoj pink haljinici po izlasku iz porodilišta, a tako je izgledala i pre dve i po godine, kada se udala za svog izabranika. U tom trenutku ona je bila u drugom stanju i praktično brojala dane do porođaja sa Mijom.

Marko i Luna su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav 18. maja, a ona je za tu priliku nosila posve interesantnu venčanicu.

Naime, kako je bila u poodmakloj trudnoći, ona je nosila belu haljinu do kolena, celu od čipke, a posebno je pažnju privukao detalj na rukavima - koji su bili napravljeni od perja. 

Na nogama je imala bele sandale sa ne tako velikom potpeticom, kako bi joj bilo udobno, dok je kosu skupila u nisku punđu. I kada je šminka u pitanju, Luna je želela da izgleda što prirodnije, pa je tako i bilo. 

Danas, ovaj par uživa sa svojim naslednicama, radeći ono što vole, a kako su na svom venčanju rekli, napraviće jednog dana veliku svadbu za porodicu i prijatelje. Sada će sigurno imati barem dva gosta više.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike