Anđela Lakićević više nije voditeljka, otkrila kojim biznisom se bavi! Imala je i problema sa zdravljem!

05.10.2023

21:19

0

Svakodnevno je bila na malim ekranima

Anđela Lakićević više nije voditeljka, otkrila kojim biznisom se bavi! Imala je i problema sa zdravljem!
Anđela Lakićević - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Anđela Lakićević bila je učesnica nekadašnjeg rijaliti programa "Parovi", kada je bila u emotivnom odnosu sa Mikijem Đuričićem, koji se neslavno završio.

Kasnije, Anđela je jedno vreme vodila ovaj format, a gledaoci su svake večeri mogli da je gledaju.

Jutarnji program na TV Hepi, bio je sledeći izazov za Lakićevićevu, koja je ipak odustala od novinarstva. Povukla se iz medija i započela novi biznis.

ATA Images/Antonio Ahel
 

 - Nisam na Hepi televiziji, bavim se nekim drugim stvarima, bavim se nekretninama i čekam pravu priliku da se vratim na male ekrane. Jedno veme me je toliko bilo na televiziji da ni moji više nisu mogli da me gledaju, tako da je pravo vreme bilo za pauzu i prijalo mi je. Ja volim televiziju i mislim da ću se uskoro vratiti u nekom drugačijem svetlu, imaće veze sa zdravljem - izjavila je Anđela, koja ima ožiljak na vratu, pa je bila i operisana.

- Imala sam drugu operaciju kičme, pre više od godinu dana, operisala sam vratnu diskus herniju, između C5 I C6 pršljena. To nije nimalo prijatan i lak zahvat i ljudi se teško odlučuju na tu vrstu operacije, a ja sam se odlučila uz pomoć sjajnih lekara i operacija je prošla fantastično, kao i oporavak i sad se osećam nikad bolje - objasnila je Anđela.

- Odlučila sam se na taj korak, jer sam verovala timu lekara i uradili su sjajan posao. Nikakvih smetnji nema - dodala je ona.

(Blic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike