Oko tri sam od muke vadila ostatke palačinki iz kante za đubre! Bekvalčeva u emotivnom rastrojstvu (FOTO)

19.08.2021

07:55 >> 09:24

0

Pevačica je rešila da okrene novi list i reši se poroka, međutim, ta joj je odluka mnogo teško pala

Oko tri sam od muke vadila ostatke palačinki iz kante za đubre! Bekvalčeva u emotivnom rastrojstvu (FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac rešila je da ostavi cigarete, ali kao dugogodišnji, strastveni pušač, ovu promenu veoma teško podnosi. Kako je objasnila u svojim storijima na društvenoj mreži Instagram – u emotivnom je rastrojstvu, „oslanja” se na slatke užine koje nema ni najmanju nameru da sa nekim podeli, a u jednom trenutku pokazala je i poruke ćerke Hane u kojima je pisalo:

– Je l’ neko hakovao tvojoj mami Instagram?

Pročitajte još:

– Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam, ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva… Doslovno sam opasna po okolinu – pisala je Bekvalčeva.

– I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri sata nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi, da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! – nastavila je pevačica.

Nataša Bekvalac Instagram screenshot

– Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete – smenjivale su se emocije.

Nataša Bekvalac Instagram screenshot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike