Viktorija i Dejvid Bekam kupuju vilu od 12 miliona evra u Crnoj Gori: Božanstven pogled na more, 7 soba - raj na zemlji!

02.08.2023

15:11

0

Oni su pred kraj u pregovorima

Viktorija i Dejvid Bekam kupuju vilu od 12 miliona evra u Crnoj Gori: Božanstven pogled na more, 7 soba - raj na zemlji!
Viktorija i Dejvid Bekam - Copyright Profimedia/Tanjug

Viktorija i Dejvid Bekam na korak su do konačne odluke da kupe luksuznu kuću u Crnoj Gori i to za 12 miliona evra!

Bračni par ranije je boravio na moru, te su sada odlučili da pazare i nekretninu u blizini Tivta, u mestu Donja Lastva.

Bekamovi su u Londonu upoznali Crnogorca koji je vlasnik vile koju upravo žele da kupe, te su poslali i zvanični upit za nekretninu, a sada treba da dobiju i krajnju cenu.

Oaza koja bi mogla uskoro da pređe u njihovo vlasništvo ušuškana je daleko od očiju javnosti i gradske gužve, a iz vile se pruža i neverovatan pogled na more. Kuća se nalazi na placu površine 4.200 metara kvadratnih, ima četiri nivoa koja su povezana liftom. U dvorištu je, naravno, bazen, ali i prelepi vrt sa palmama i drvo masline staro čak između 800 i 1.000 godina.

Profimedia
Dejvid i Viktorija Bekam

Ovo malo carstvo koje je oduševilo Bekamove zbog predivnog pogleda na čitav grad i more, poseduje sedam spavaćih soba, ali ima i ostale sadržaje - sobu za zabavu, đakuzi, teretanu i drugo, prenosi Telegraf.

Podsetimo, 2018. godine bračni par je je boravio u rizortu na Svetom Stefanu, tačnije u luksuznom hotelu gde je najbolji teniser sveta Novak Đoković organizovao svadbu sa Jelenom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike