Tanja Savić otputovala sa verenikom: Objavila fotku iz aviona, evo kako se provodi sa 11 godina mlađim partnerom (FOTO)

01.10.2023

10:46

0

Pevačica privlači pažnju ljubavnim životom

Tanja Savić otputovala sa verenikom: Objavila fotku iz aviona, evo kako se provodi sa 11 godina mlađim partnerom (FOTO)
Tanja Savić sa dečkom Muhamedom - Copyright Instagram printscreen/tanja_savic_private

Tanja Savić izvesno vreme je u ljubavnom odnosu sa Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je 11 godina mlađi od nje. Odnedavno, pevačica i njen izabranik su vereni, a mediji su navodili i kako su zakazali venčanje.  Sada su njih dvoje otputovali na nepoznatu destinaciju, a oglasili su se iz aviona. 

Oboje su imali naočare za sunce, bili su nasmejani, a Tanja je prevukla kosu preko lica, i videlo se da istinski uživa.

Printscreen/Instagram/tanja_savic_private
 

 

Podsetimo, Tanja i Muki, navodno će se venčati u Las Vegasu, ali za sada ne žele da iznose detalje ni najbližima, koji navodno nisu za to da se ćerka uda za čoveka koji je druge vere.

- Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proleće ili leto sledeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će rešiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i veroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka pre nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje dece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli - ispričao je nedavno izvor za Kurir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike