Vlast napravila veliki ustupak zbog glumice: Nikol Kidman izazvala gnev kod Kineza

19.08.2021

15:29 >> 14:53

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je u četvrtak privatnim avionom doletela u Hong Kong gde će snimati seriju

Vlast napravila veliki ustupak zbog glumice: Nikol Kidman izazvala gnev kod Kineza
Copyright Nikol Kidman Profimedia

Nikol Kidman u četvrtak je privatnim avionom doletela u Kinu gde će snimati seriju. Bes javnosti izazvalo je to što je vlada ove zemlje glumicu poštedela inače obaveznog karantina u trajanju od 21 dan.

Hongkonška kancelarija za trgovinski i preduzetnički razvoj potvrdila je da je australijskoj glumici i ostalim članovima filmske ekipe dopušten ustupak kako bi “obavili određeni profesionalni posao“.

Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Prokineska zastupnica, Elizabet Kvat, rekla je da je “zabrinuta zbog izuzetka u pravilima karantina koju su vlasti omogućile glumici Nikol Kidman”, te da je primila mnogo pritužbi stanovnika Hong Konga.

Jedna od najpopularnijih Hong Kong Fejsbuk grupa puna je negativnih komentara ljudi koji su zbog ovih ustupaka pobesneli, jer oni zbog ovih pravila i zabrana ne mogu da vide svoje rođake i prijatelje već više od 18 meseci.

Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Glumica i ostali članovi ekipe još uvek se nisu oglašavali ovim povodom.

Podsetimo, Nikol će snimati seriju o životima bogatih iseljenika, koju finansira Amazon. Kidman je najavljena i kao izvršna producentkinja emisije “Expats”, temeljene na knjizi Janice YK Lee objavljenoj 2016. o životima tri Amerikanke u gradu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike