Čeka se drugi koncert Aleksandre Prijović: Baba i deda su joj glavna publika večeras, ali i svekrva! (FOTO/VIDEO)

29.09.2023

20:14

0

Ekipa 24sedam i večeras prati koncert nekadašnje "Zvezde Granda"

Čeka se drugi koncert Aleksandre Prijović: Baba i deda su joj glavna publika večeras, ali i svekrva! (FOTO/VIDEO)
Deda i baka Aleksandre Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović nastavila je večeras sa drugim koncertom u Štark areni, nakon što je prvu napunila do poslednjeg mesta.

Ona je Arenu i za večerašnji koncert prodala u roku od nekoliko sati, a njeni najvatreniji fanovi s nestrpeljenjm čekaju da zapeva. 

Posle sinoćnjeg uzbuđenja, pevačica je i 29. septembra uzbuđena kao da joj je prvi koncert, te je podelila utiske od sinoć, a večeras su uz nju i njeni baba i deda. Oni su za medije kratko istakli da su ponosni na unuku.

Majka Filipa Živojinovića došla je, takođe, da podrži snaju, te su je fotoreporteri uslikali u dobrom raspoloženju, a svi čekaju i Lepu Brenu s njom na bini večeras. Viktor Živojinović nije mogao da propusti spektakl, pa je rekao pred ulazak u dvoranu da je jutros iz Amerike stigao da podrži snajku, a Aleksandri je doneo i cveće.

 

I Prijina mama Borka večeras je ponovo uz ćerku, nakon što je sinoć i zaplakala od uzbuđenja.

Brojni poznati sinoć su došli na Aleksandrin prvi koncert, među kojima su bili Ceca Ražnatović, Saška i Đorđe Đoković, Dijana Đoković, Edita Aradinović, Milica Todorović, Jelisaveta i Miloš Teodosić, Katarina Grujić, Maja Berović i mnogi drugi, dok je pevačicin kum Aco Pejović i zapevao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike