Kaja Ostojić žali što se Đole Đogani nije oženio njome: Da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila

29.09.2023

10:38

0

On joj je uputio najlepše komplimente

Kaja Ostojić žali što se Đole Đogani nije oženio njome: Da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila
Kaja Ostojić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Kaja Ostojić je svojevremerno priznala da je ona trebalo da bude na mestu Vesne Đogani. Naime, nakon što su se Đole Đogani i Slađa Delibašić razveli, Kaja je trebalo da postane deo grupe „Đogani fantastiko”. Međutim, umesto nje Đole je odabrao Vesnu, svoju sadašnju suprugu.

Kaja je otkrila da i dan-danas žali što nije deo ove dens grupe i što se Đole nije oženio njome. 

ATAImages/Antonio Ahel
Kaja Ostojić

- Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni, jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila - rekla je Kaja kroz smeh u emisiji "Amidži šou". 

S druge strane, Đole je uputio sve komplimente na Kajin račun.

ATAImages/Antonio Ahel
Đole Đogani

- Mislim da da. Ona je bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umetnici koji znaju samo da pevaju, njima fali čovek koji će da ih vodi kroz život. Kaja je dobra pevačica, nema tu šta. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontrolišem Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi - kazao je on, prenosi „Kurir", a Đogani je potom dodao da je s nesuđenom članicom svog sastava u odličnim odnosima. 

- S Kajom kad se sretnem, uvek se lepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu porodicu, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, šta drugo da kažem - rekao je Đogani.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike