"Srbin na srpskoj zemlji ne može da bude terorista": Jelena Karleuša se oglasila povodom Dana žalosti

27.09.2023

10:59

0

Iskreno je govorila o celoj situaciji

"Srbin na srpskoj zemlji ne može da bude terorista": Jelena Karleuša se oglasila povodom Dana žalosti
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

 Jelena Karleuša, često na društvenim mrežama iznosi svoje stavove povodom društvenih događaja, a sada je ponovo iznela svoj stav o važnoj temi.

Naime, pošto je današnji dan u Republici Srbiji proglašen Danom žalosti, pevačica je napisala posebnu objavu.

- Dan žalosti za sve Srbe na svetu. Žalimo našu braću koja se love i ubijaju od strane albanskih terorista na Kosovu dok svet ćuti. Kosovo je po zakonu i Ustavu sastavni deo Rrepublike Srbije, a nasilno otimanje teritorije jednoj suverenoj državi u srcu Evrope i kriminalno menjanje njenih granica od strane albanske manjine predstavlja najveću bruku savremene evropske i svetske politike - započela je Jelena, pa naglasila:

- Danas Srbi neka ćute. Pogotovo srpski izdajnici koji pomažu onima koji otimaju deo teritorije suverenoj zemlji i podrivaju stabilnost. Jer Srbin na srpskoj zemlji ne može da bude terorista. On može biti onaj koji brani otadžbinu od terorista. Ne može biti teroristički akt kada srpski narod na srpskoj teritoriji ustane protiv albanskog terora i progona. Terorizam je kad Albanci u uniformama love i ubijaju Srbe na srpskoj teritoriji. Danas svi Srbi neka ćute i neka žale poginulu braću na našoj zemlji od strane terorista i separatista. Ali do kraja svojih života neka budu složni u jednom - KOSOVO JE SRBIJA. Kolevka naše kulture, naše istorije, vere i zakona. A zakon i granice i Ustav moraju da se poštuju jer ovo nije srednji vek.

 

 

Podsetimo, proteklog vikenda došlo je do sukoba takozvane kosovske policije i Srba. Ubijena su trojica Srba i jedan policajac. U Srbiji i Republici Srpskoj danas je Dan žalosti zbog dešavanja na KiM.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike