Brzi se sa scene povukao zbog devojke! Konačno, epilog drame: Za mene je to bio veoma bolan period!

20.08.2021

08:04 >> 08:53

0

Pevač je otvoreno priznao da mu je posle kraha ljubavi trebalo vremena da se oporavi, pa se zato i posvetio samo sebi, a ne poslu

Brzi se sa scene povukao zbog devojke! Konačno, epilog drame: Za mene je to bio veoma bolan period!
Copyright Miroljub Brzaković Brzi Youtube/Printscreen ,,Grand magazin"

Miroljub Brzaković Brzi je devedesetih bio velika folk zvezda. I danas, mnogi ga pamte po hitovima poput „Podigla me iz pepela”, „Niko ne zna pravu istinu”, „Evo ti ruka, Ciganko”, „Neće me, pa neće”, međutim, u jednom trenutku se povukao sa scene i nastavio život van kamera i reflektora, što je malo ko od njega očekivao. Jednom prilikom istakao je da se na takav korak odlučio zbog kraha ljubavi s tadašnjom devojkom.

– Moram da priznam, 2006. godine sam izdao album, ali ubrzo nakon toga povukao sam se iz posla zbog privatnih razloga. Razočarala me je tadašnja partnerka i povredila, te sam kao izuzetno emotivan čovek imao potrebu da taj period nakon raskida posvetim sebi, a ne poslu. Tokom tog perioda, koji je za mene bio veoma bolan, dobio sam inspiraciju, te sam se posvetio stvaranju muzike – rekao je tada Brzi, prenosi „Blic”, dok je pevač tek kasnije nastavio da se bavi muzikom, piše pesme kolegama, ali i nastupa po privatnim proslavama.

Pre nekoliko godina, sa druge strane, optužio je kolegu Seja Kalača da mu duguje novac za pesmu koju mu je uradio.

Pročitajte još:

– Proletos se Seji dopala numera „Od kasina do kasina“, za koju sam napisao muziku na tekst Teše Mrkonjića. Oduševio se čim je čuo i odmah nam dao kaparu za nju, 200 evra. U tom trenutku kod sebe nije imao više para, a dogovor je bio da će nam narednih nedelja isplati ostatak i da ni slučajno kompoziciju ne damo nekom drugom. Prošlo je pet meseci, a mi od njega ne videsmo ni dinar, a kamoli neki evro. Sejo pesmu uveliko promoviše, najviše po bosanskim televizijama, ali i na gostovanjima u regionu i inostranstvu. Nekoliko puta smo se čuli, prijateljski sam ga podsećao da nije ispunio dato obećanje i da duguje pare, na šta je on svaki put govorio da se još malo strpimo. Znam čak da mu je jedna prijateljica iz Beča dala novac da nam isplati pesmu, pošto sa njom već niže uspehe. Ali te pare do Teše i mene nisu stigle. U poslednje vreme Seju ne mogu ni da čujem, jer stalno menja brojeve telefona. Neću propasti ako ostanem bez dogovorene love, ali nije fer. Zato ću ovu pesmu ponuditi i drugim pevačima, pošto ima mnogo zainteresovanih da je snime – otkrio je svojevremeno Brzi za jedan domaći portal, a zatim objasnio javnosti kako je poneo nadimak, te ispričao ponešto i svom zaštitnom znaku – kapi.

– Taj Brzi ima mnogo simbolike. Jeste da moj nadimak proizilazi iz mog prezimena, ali ima tu malo i mog karaktera. Brz sam na misli i jeziku i, kad se tome doda urođena iskrenist koju vučem iz mog rodnog Zlatara, onda dobiješ ovo što sam, kakav spolja, takav i iznutra. Gledam u oči, govorim iskreno, pa makar zabolelo i mene i sagovornika.

Pročitajte još:

Kačket

– Kačket je moja ideja, deo mog imidža. Pratio sam dešavanja u svetu šou-biznisa, posmatrao svoje mesto u tom svetu i došao do zaključka da su pesme vrednije od moje pojave. Trebalo je nešto dodati na meni, da skrenem pažnju na sebe, da me zapamte „na prvu”. Prvo sam se ošišao do glave i otišao na tezgu u Kruševac. Kad me najavio harmonikaš, ljudi su bili zatečeni, gledali me s nevericom. Onda rešim da se pokažem i pred Rakom Đokićem. Kad me video onako ćelavog, samo je dodao: „Ako misliš da rasteraš prisutne, dobar ti je potez.” Već sledećeg vikenda odlazim na „Poselo na Kalemegdanu” i slučajno na televiziji vidim mog uzora Džordža Majkla u spotu sa kačketom. Odem u Balkansku, u privatnu radnju za kape, kupim kačket i pojavim se na „Poselu”. Bogami, potrajalo je to sa kačketom, sve dok nisam prešao na šešir – ispričao je svojevremeno on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike