Keri Vašington na neočekivan način saznala da njen otac nije njen biološki otac: To mi je okrenulo svet naglavačke

25.09.2023

07:45

0

Glumica je htela da bude deo emisije u kojoj bi se istraživali njeni preci, a to joj je donelo nešto čemu se nije nadala

Keri Vašington na neočekivan način saznala da njen otac nije njen biološki otac: To mi je okrenulo svet naglavačke
Keri Vašington - Copyright Profimedia

Keri Vašington, glumica koju je domaća publika gledala u seriji “Skandal”, rešila je da objavi svoje memoare, a ono najšokantnije o sebi što je otkrila jeste saznanje da njen otac nije njen biološki otac.

Kako je istakla, to saznanje ju je dovelo do toga da krene na put otkrivanja stvari o sebi. Keri je, naime, trebalo da se pojavi u emisiji u kojoj bi, putem DNK testiranja, otkrili njene korene. Kada je to saopštila roditeljima, dovela ih je u situaciju u kojoj se nisu nadali da se nađu.

Profimedia
Keri Vašington

Njena majka Valeri, profesorka i otac Erl, agent za nekretnine, pričali su sa voditeljem pomenute emisije, koji im je rekao da je najbolje da tako nešto objasne Keri pre emisije. Ona je, potom, dobila poruku od njih da žele da razgovaraju.

Sve to se desilo u proleće 2018. godine. 

- To mi je obrnulo svet naglavačke. Kada su mi saopštili, pomislila sam: ‘Oh, sada znam svoju priču. Nisam je znala do tada, ali sam bila sporedna glumica u njihovoj priči - priznala je glumica za “People”.

Kako je dalje otkrila, ona je dugo osećala da njeni roditelji skrivaju nešto od nje. Kada su joj napokon saopštili, postavila im je dosta pitanja. Tada je saznala da su njeni roditelji imali problem sa začećem, te da su rešili da iskoriste spermu anonimnog donora.

Profimedia
Keri Vašington

Sva ova saznanja dovela su je do toga da želi da ispriča svoju priču i tako su nastali memoari “Gušće od vode” (Thicker than water).

- Moji roditelji nisu bili oduševljeni što sam odlučila da sve stavim na papir. No, tokom vremena su počeli da me podržavaju. Ali, ovo je zapravo knjiga o meni. Sada mogu sebi da budem najvažnija. Ali, u isto vreme, otkrivanjem kroz šta su oni prošli postala sam i mnogo bliža sa njima - zaključila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike