Radi Manojlović se ova koleginica našla dok se takmičila u "Zvezdama Granda": Došla je po mene i odvela me u tržni centar!

23.09.2023

17:11

0

Nikada neće zaboraviti koliko joj je pomogla

Radi Manojlović se ova koleginica našla dok se takmičila u "Zvezdama Granda": Došla je po mene i odvela me u tržni centar!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ M.M.

Rada Manojlović se proslavila u "Zvezdama Granda", a na početku karijere nije imala toliko novca koliko danas zarađuje, pa nije mogla sebi da priušti neke stvari koje su, možda, druge takmičarke mogle.

Međutim, ona slobodno može da kaže da je imala "dobru vilu", pošto joj je tada, kada joj je bilo najpotrebnije, podršku pružila Suzana Jovanović.

ATAImages/ M.M.
Rada Manojlović

- Energija između nas dve se nije promenila i Suzana je meni... Najpre smo iz istoga kraja, a i prva mi se našla kada sam došla u Beograd. Nikad neću moći da zaboravim kako je ona imala majčinski pristup prema meni iako po godinama nismo daleko - rekla je Rada, pa dodaala:

- Kada sam počela da se takmičim verovatno je videla da sam ja iz skromnije porodice i da nisam bila osoba koja je imala scensku garderobu, štiklice i slično. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović

Kako je objasnila, jedan poziv je promenio sve.

- Jednog dana me je pozvao Saša i rekao mi: „Rado, doći će moja Suzana po tebe, samo ti budi spremna i siđi“. Nisam znala o čemu se radi. Suzana dolazi tada po mene i nas dve pravac u tržni centar. Sve što sam ja pomislila i pogledala i što nisam možda ni znala da hoću, ona je meni kupila. Nikada to nisam zaboravila - ispričala je pevačica u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike