Venčanica Aleksandre Prijović izgledala je kao iz bajke: I posle pet godina je svi komentarišu, cena izaziva najveću pažnju!

23.09.2023

08:45

0

Pevačica se presvlačila nekoliko puta, ali je prva venčanica privukla najveću pažnju

Venčanica Aleksandre Prijović izgledala je kao iz bajke: I posle pet godina je svi komentarišu, cena izaziva najveću pažnju!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića odigralo se pre više od pet godina, a i danas pojedini detalji izazivaju pažnju. Jedan od njih je svakako Aleksandrina venčanica.

Aleksandra je promenila nekoliko haljina tog dana, ali svakako je najveću pažnju privukla prva.

Mnogi su komentarisali da njena venčanica boje slonovače, sa dubljim dekolteom i reljefnim detaljima izgleda kao da ju je nosio neko iz kraljevske porodice. Kako se tada pisalo, venčanicu je radila jedna domaća dizajnerka, a materijal je naručen iz Italije.

Aleksandra je, kao i mnoge devojke, imala zamisao kako će izgledati na dan svog venčanja, a to joj se očigledno ostvarilo.

- Volela bih da venčanica bude poput onih iz bajki. Imam zamisao da bude dugačka, elegantna, ali i moderna. Svakako ću imati još jednu haljinu u koju ću se presvući u nekom trenutku, jer želim da se osećam komotno tokom celog dana. Želim da tog dana izgledam najlepše do sada, uostalom, kao što to želi svaka mlada - rekla je Aleksandra svojevremeno, nekoliko meseci pred venčanje.

ATAImages/Antonio Ahel
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Ono čime je Aleksandra ceo izgleda začinila bio je dugačak veo, sa dijademom u kosi, ali i diskretan bidermajer.

Inače, postojale su brojne spekulacije o tome koliko je koštala venčanica, a navodilo se da je zbog svega iskorišćenog - od nabavke materijala preko šivenja do sitnih detalja, koštala i do 50.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike