Majkl Džekson je zbog ovoga bio mnogo nesiguran! Sin pevača otvorio dušu: Nikad nismo saznali otkud mu tačno to!

20.09.2023 | 07:45

Autor: Milica Gudžulić

Još kao dečaku mu se poveravao

Copyright Profimedia

Princ Džekson, sin pokojnog Majkla Džeksona, otkrio je da su pevaču mrlje na koži koje je imao stvarale ogroman pritisak. Činile su ga izuzetno nesigurnim i on je bio spreman na sve, samo da ih se reši.

Kralj popa, naime, imao je vitiligo, a otkako je saznao sa čime se suočio, teško se s tim nosio, istakao je njegov najstariji naslednik u podkastu „Hotboxin", Majka Tajsona. Štaviše, s vremena na vreme zbog istog bi bio i anksiozan, pa bi se i njemu često poveravao s namerom da sebi plakša, iako je Princ tada još bio veoma mlad.

- Često bi mi objašnjavao šta je, kako je... Mislim da o tome postoji i stavka u njegovom obdukcijskom izveštaju. Nikad nismo saznali odakle mu, da li je genetski ili je imao neki oblik lupusa, koji je na kraju rezultirao time - pričao je u pomenutoj emisiji on.

- Mnogo je bio nesiguran zbog toga, stalno je gledao kako da ih ukloni, da popravi stvari, „izbriše mrlje" ne bi li poboljšao svoj izgled - dodao je.

Podsetimo, Džekson je na ovu temu pričao 1993. godine i sam, tokom gostovanja kod Opre Vinfri. U to vreme, inače, značajno je izmenio svoj izgled i okrenuo se i estetskoj hirurgiji, pa se šuškalo kako je promenio i boju kože. POGLEDAJ GALERIJU

- Ne mogu ja da utičem na ovo, nikako. Boli me kad vidim šta se sve akonto istog izmislilo. Nemam ni kontrolu dan ovime, a ima ljudi koji dane i dane provode sunčajući se, ne bi li postali tamniji, šta je s njima? O tome niko ne priča - kazao je on onda.

Tu se, takođe, nije i zaustavljao.

- Mora da nam je u krvi (u porodici). Tužan sam - otvorio je dušu, ali oštro negirajući da je izbeleo svoju kožu.

- Gledam da prikrijem šminkom šta mogu, ali mrlje su očigledne, ne mogu da izjednačim... Ma, što je to uopšte toliko važno? - pitao se.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam