Kaju Hrvati napali zbog ekavice, ona sad kaže: Tereza Kesovija me je podržala!

19.09.2023

00:10

0

Njoj se javio pevačicin kum

Kaju Hrvati napali zbog ekavice, ona sad kaže: Tereza Kesovija me je podržala!
Kaja Ostojić - Copyright K1 printscreen

Katarina Kaja Ostojić nedavno je objavila svoju verziju pesme „Moja poslednja i prva ljubavi“, koju je originalno izvela velika Tereza Kesovija, te se povela priča i o autorskim pravima.

Pevačica je izrazila želju i da je Kesovija lično oceni, te otkrila i zašto joj je ova numera značajna.

- Jako volim ovu pesmu i jedan blizak prijatelj koji obožava Terezu Kesoviju, rekao mi je kako bi meni dobro stajala ta pesma, a niko je još nije prepevao u nekom modernijem fazonu, drugačijem. Postoji ta neka stara verzija, jedna jedina na Jutjubu i došli smo na ideju da je ja malo osvežim. To je jedna od najlepših ljubavnih pesama koja se neretko izvodi na venčanjima uz prvi ples - ističe ona, a onda i dodala da je uredno platila autorska prava.

- Za sve moraš da poseduješ na Jutjubu autorska prava. Za ovu pesmu sam se obratila ljudima koji zastupaju Kemala Montena, jer je on autor pesme. Oni su mi dali dozvolu i ja sam to uredno platilla - rekla je Kaja u emisiji "Kec na jedanaest" i istakla da još uvek od Tereze, zbog pevačicinog lošeg zdravstvenog stanja, nije uspela da dobije komentar na izvedbu.

Youtube screenshot „Fino i Vino", HRT, Klub7
Tereza Kesovija

 

-Tereza nije baš najbolje zdravstveno, u bolnici je, jer je u avgustu imala infarkt. Preko Instagrama mi se javio čovek koji tvrdi da je njen kum i koji je isto muzičar. Rekao mi je da imam punu podršku od Tereze i da joj se jako dopala moja izvedba. Ja bih volela da je to istina i da to čujem lično od nje - zaključila je Ostojićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike