Nataša Bekvalac na odvikavanju od cigareta: Shvatila sam da obožavam ono što me uništava (FOTO)

21.08.2021

13:24 >> 14:18

0

Autor: D. Božović

Pevačica već sedam dana nije zapalila nijednu cigaretu, a kako kaže, uporna je da se reši ovog poroka

Nataša Bekvalac na odvikavanju od cigareta: Shvatila sam da obožavam ono što me uništava (FOTO)
Nataša Bekvalac, Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Nataša Bekvalac godinama je zavisnik od cigareta, a sada je rešila da se otarasi ovog poroka. Ona priznaje da joj ova odluka teško pada, ali da je shvatila koliko joj šteti, te da je najbolje da se više ne druže.

Nataša Bekvalac, Printscreen Instagram/bekvalceva

– Sedmi dan kako nisam zapalila cigaretu. Deset godina mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih… Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna žena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigareta. Prvo na šta sam to jutro pomislila bila je cigareta. Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me zavisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom… Vrlo je zavodljivo… Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika. Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi… Tako da… Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi i ne volim te više – napisala je Bekvalčeva na društvenoj mreži Instagram, a onda su se nizale brojne poruke podrške svih onih koji su prolazili isto što i Nataša.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel

Jedna od poruka je pristigla i od pevačice Ane Bekute koja je istakla da je imala iste muke kao i njena mlađa koleginica, ali da već punih šest godina ne konzumira cigarete.

– Tako i ja već šest godina bez njih. Mogu ti reći da mi uopšte ne nedostaju. Ne mogu da ih smislim. Izdrži! – bile su reči kojima je Bekuta hrabrila Natašu.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi