Ivan Zak umalo završio u policiji zbog ljubomornog muža jedne obožavateljke! Evo šta se desilo: Nije mu bilo svejedno!

14.09.2023

17:50

0

Izbila je ozbiljna drama

Ivan Zak umalo završio u policiji zbog ljubomornog muža jedne obožavateljke! Evo šta se desilo: Nije mu bilo svejedno!
Ivan Zak - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Hrvatski pevač Ivan Volarić, koji se proslavio kao Ivan Zak, zbog ljubomornog supruga izvesne obožavateljke umalo je jednom završio i u policiji. Objašnjavajući u „Special Happy Show-u" kako su se tačno stvari onda odvijale, naglasio je kako bi najviše voleo da internet i ne postoji, jer „svako može da otvori lažni profil i napravi vam probleme".

- Zovu me prijatelji koji mi vode društvene mreže i kažu dobili smo pretnje od čoveka. Rekao im je: „Ja idem odmah sada u policiju, Ivan Zak šalje mojoj ženi poruke, da se to odmah reši, recite mu odmah da mi se javi". Kažu mu moji ljudi: „Gospodine, ako nema plavih kvačica to su vam lažni profili, to nije profesionalna stranica nego fejk. I, eto, umalo sam nagrabusio - kazao je u pomenutoj emisiji, pa dodao:

- Najradije bih da internet ne postoji, svaka budala može da otvori lažni profil i da ti pravi probleme.

Sa druge strane, osvrnuo se na svoje početke pa otkrio šta je sve radio samo kako bi bio primećen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Zak (@ivanzakofficial)

 

- U to vreme sam krenuo, pa imaš pi-ar službe koje šalju pres, ali nikako da uhvatiš neki članak, da ti neko čuje pesmu, čuje za tebe. Kažu oni meni najbolje da ti „profuraš" s nekom manekenkom, onda ćemo mi to plasirati, a ja kažem ne, ne, to mi je bilo bezvezno... Onda sam dobio ideju, s redateljem dok smo snimali spot, tražili smo neku egzotičnu životinju i došli do čoveka koji ima tigrove. Odmah je bilo - šta je ovo, ovaj nije normalan, ima tigra, onda sam ja uzvratio novinarima koji su mi tražili da smuvam manekenku, doveo tigricu, to je zapravo odjeknulo, to mi je bila najbolja reklama koju ne možeš platiti, svi portali su bili puni. Onda sam se unormalio - kazao je pevač koji, inače, ima duet s Bobanom Rajovićem s kojim se i van scene druži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike