Boban Rajović će uskoro dobiti prvo unuče! Progovorio o porodici i najvećoj životnoj krizi: Tada sam otišao psihički! (VIDEO)

19.10.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je povodom objavljivanja novog dueta "Kilometri ljubavi" govorio za 24sedam

Boban Rajović će uskoro dobiti prvo unuče! Progovorio o porodici i najvećoj životnoj krizi: Tada sam otišao psihički! (VIDEO)
boban_ivan_18102022_0015 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Boban Rajović ukrstio je glas sa kolegom iz Hrvatske, Ivanom Zakom i tako je nastao njihov novi zajednički hit koji nosi naziv "Kilometri ljubavi". Kako su već godinama prijatelji, nije bilo teško da se dogovore i oko saradnje, kojom su već postigli veliki uspeh. Naime, ova pesma za kratko vreme broji tri miliona pregleda na Jutjubu, a na hrvatskoj i slovenačkoj trending listi je u samom vrhu.

Zbog toga su se Boban i Ivan odlučili da naprave i sport te upriliče promociju u jednom beogradskom restoranu, gde su govorili za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Pred našim kamerama, Boban je govorio kako o karijeri, uspesima i nastupima, tako i o neostvarenim željama, porodici, podršci koju od njih ima ali i raspravama sa suprugom do kojih ponekad ume da dođe.

ATAImages/ A.A.
Boban Rajović i Ivan Zak

On nam je najpre otkrio šta mu je neostvarena želja u karijeri, s obzirom na to da je tokom godina bavljenja muzikom punio arene u regionu i imao mnoštvo hitova.

- Ima toga još neostvarenog, recimo veliki solistički koncert u Beogradu, koji nisam imao ili u Sarajevu. Ali, Bogu hvala, ono što sam zacrtao sam i ostvario. Za neke stvari sam znao da sam morao da sačekam jer mi je porodica bila prioritet, deca, a sada već imam mnogo više vremena. Tako da volim da kažem da moja karijera tek sada počinje, a zapravo sam mnogo toga i uradio. I moja žena sada ima više vremena da se bavi mojom karijerom - priča Boban i otkriva nam da mu supruga pomaže u svemu, od stilizovanja za nastupe, preko pomoći oko društvenih mreža, te svim preostalim propratnim stvarima, zbog čega mu je kao "desna ruka".

- U svemu mi pomaže, još samo da ide sa mnom na nastupe. Mada je išla prošle godine ponekad, ali nije ona osoba za to - priča nam pevač kojeg nismo mogli a da zatim ne upitamo - da li su možda razlog tome navalentne obožavateljke na nastupima.

ATAImages/ A.A.
Boban Rajović i Ivan Zak

- Navikla je ona i na to. Ima tu svega i svačega na nastupima, mada, znate... Postoji jedna danska poslovica koja kaže - skupljaj apetit napolju, a jedi kod kuće (smeh)! Time se i ja vodim, imam pravo da pogledam, poljubim se sa obožavateljkama u obraz ali na kraju, dođem kući, kod moje drage i volim je najviše na svetu. Sve nas pevače ume da ponese scena, fanovi u prvim redovima, a jedino što ume da joj zasmeta jeste možda poneka fotografija koja ispliva u javnost. Ona mi tada kaže da to najpre nije dobro po mene, tako da se oko svega savetujem sa njom i poslušam je u većini slučajeva.

Kako su mu supruga i porodica velika podrška, Boban se osvrnuo i na ovaj segment života pa nam ekskluzivno otkrio da čeka unuče.

- Postaću deda u martu sledeće godine. Ivana, starija ćerka, je ta koja će me prva usrećiti. Ona je nasledila talenat od tate ali ne želi da se bavi muzikom - priča nam Rajović kojem sve više nedostaju deca, s obzirom da više ne žive sa njim i njegovom suprugom u Beogradu.

ATAImages/ A.A.
Boban Rajović

 - Iz dana u dan mi sve više nedostaju. Što sam stariji, sve ih se više uželim. Čak mi je Anđela (ćerka) rekla da će ostati nedelju dana duže u Americi, nego što je trebalo, međutim, čim sam to čuo rekao sam joj da nema šanse! Rekao sam joj da mi se nacrta tu kada treba i još uvek me sluša (smeh). Mi smo pre svega drugari i deca mi ispune želju kada vide da zaista nešto želim. 

Rajović se zatim pred našim kamerama prisetio i najgoreg perioda iz svog života, kada je bio u krizi. Pored toga što je bio novčano nestabilan, ni sa suprugom nije bio u sjajnim odnosima, zbog čega je pomišljao da okači mikrofon o klin i ako treba vrati se svom prethodnom zanimanju - taksiranju po Danskoj.

ATAImages/ A.A.
Boban Rajović

- To je bilo 2003, 2004. godine kada sam "otišao u crveno", što se psihe tiče. Prolazio sam kroz veilku krizu, to ne krijem. Nedostatak finansija, porodice, neuspešan drugi album... Nisam znao šta ću od sebe, ja sam bio u Beogradu, a porodica u Danskoj. Prolazio sam kroz bračnu krizu, uželeo se dece i to je bio momenat kad sam sebi rekao - ma čoveče, vrati se tamo i vozi taksi, mani se pevanja. Ali, uspeo sam da pobedim sebe i zahvaljujući tome sam ovde gde sam danas. Mnogo sam emotivan i to sam tako loše podneo... Mogao sam da budem egoista i bez obzira na sve se posvetim samo karijeri, ali to ne bih bio ja.

Šta nam je još Boban Rajović otkrio o detaljima iz privatnog života, kako gleda na negativne komentare koje dobija na društvenim mrežama, koga smatra konkurencijom na estradi i mnogo toga drugog, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike