Bačena bomba na kuću glumice Jelene Tinske: Smetam sugrađanima

13.09.2023

19:49

0

Kako je istakla, ona i njen komšiluk imaju različite poglede na svet

Bačena bomba na kuću glumice Jelene Tinske: Smetam sugrađanima
Jelena Tinska - Copyright printscreen/kurir tv

Na kuću glumice Jelene Tinska tokom prethodne večeri bačena je bomba. Iako je noć naizgled bila mirna i ništa nije ukazivalo na ovakav napad, glumica kaže da je svesna da smeta svojim sugrađanima, te da već sumnja ko je počinilac. 

- Mi smo pred dve godine kupili kuću u Debeljači. Borac sam za prava životinja i vrlo često ja pišem javno svoje primedbe koje se odnose na zaštitu životinja. Skoro se ovde desio jedan incident, neko je jednoj maloj kuci otkrio rep i ja sam naravno zvala veterinara. Ja već neko vreme sumnjam na jednu osobu. Može se reći da smetam ostalim stanovnicima iz opštine, jer imam drugačije poglede na svet - rekla je Jelena, ističući da već sumnja na potenicijalnog počinioca: 

printscreen/kurir tv
Jelena Tinska

 

- Bacili su mi u dvorište ručno izrađenu eksplozivnu napravu i iskreno sumnjam na jednog počinioca. Ovde uveče ne može da se živi od vatrometa i petardi. Ja sam sedela kući i gledala film s unucima i uletelo je nešto strašno u dvorište. Od velike trave nismo mogli videti šta je u pitanju - kazala je ona i dodala: 

- Da je naprava bila bačena samo malo više ka vešu, koji se sušio u dvorištu, cela kuća bi se zapalila. Dva dana kasnije su mi opet bacili napravu i onda sam pozvala policiju. Rekli su da će sve preneti tužiocu i da će od sada patrolirati njihova ekipa, od tada se nisu dešavale ovakve situacija. Iskreno se nadam da će pronaći počinioca - rekla je Jelena Tinska za Kurir. 

Inače, glumica je otkrila da se ovako nešto ne dešava prvi put, te da su i ranije bacali bombu u njeno dvorište. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike