Tviteraši tvrde - Sloba Radanović potkačio Jelenu Karleušu? „On bi da pljune, pa da se ogradi, da ga ne bi odrobijala!" (FOTO)

13.08.2023

22:10

0

Duboko veruju da je, obraćajući se, mislio upravo na nju

Tviteraši tvrde - Sloba Radanović potkačio Jelenu Karleušu? „On bi da pljune, pa da se ogradi, da ga ne bi odrobijala!" (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

U jeku fame oko novog albuma pevačice Jelene Karleuše koji samo što je pušten i na brojne „striming" servise, veliki broj tviteraša - svakako je imao šta da kaže kako o projektu „Alfa", tako i o svemu onome što ga prati.

U to, prema njihovom mišljenju, uključeno je i obraćanje Slobodana Radanovića na Instagramu, koji je u jednom momentu istakao kako je „jasno da su pojedinci sa scene performeri i da muzika mora da bude različita", ali i pozvao sve „da obrate pažnju šta slušaju, kao i deca, jer smo počeli da normalizujemo đavola i demone".

- Nek priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude. Što i ima smisla... Pojedini muzičari su performer i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikoga da osuđujem ili da omalovažavam bilo čiji rad i trud - počeo je Radanović u okviru svojih „storija", pa zatim dodao:

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi i vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavola i demone. Ne dozvolimo to! Držite se Boga! Bog vas blagoslovio!

U tom trenutku, inače, JK je tek bila počela da niže svoje nove numere. Ogromnu pažnju privukla je spotom za pesmu „Karly b*tch" - pa i stajlingom koji je odabrala za isti, na čelu sa „Buerlangma" maskom, sad već i dobro poznatom kod nas, a na kakvu je Radanović navodno aludirao, sude na Tviteru.

- Ali crni Slobica koji bi da pljune po Karli, ali i da se ogradi da ga ne bi odrobijala (smeh) - glasi samo jedan od komentara Tviteraša, koji se nisu mnogo obazirali na snimak kojim je Radanović okvirno pokazao na šta je mislio.

- Joj što bih volela da ga nagazi, uf... - dizala se dalje prašina, ali pevači se na istu nisu nimalo obazirali.

Tviteraši tvrde da je Sloba potkačio Karleušu, Printscreen Twitter
 

Jelena je, verovatno, zauzeta reakcijama svojih fanova na „Alfu", dok Slobodan, prema njegovom Instagramu, vreme provodi na izvesnom slavlju i van svake drame.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike