Ljubav cveta! Dara Bubamara otkrila da li će se udati za dve decenije mlađeg dečka: Život je čudo

22.08.2021

15:11 >> 14:49

0

Autor: D. Božović

Pevačica uživa u ljubavi sa Tonijem, ali su odlučili da se zajedno ne pojavljuju u javnosti

Ljubav cveta! Dara Bubamara otkrila da li će se udati za dve decenije mlađeg dečka: Život je čudo
Copyright Dara Bubamara, Antonio Ahel/ATAImages

Dara Bubamara je rešila da nadokandi vreme propušteno sa publikom, a njenim zakazanim nastupima ne zna se broj. U žižu javnosti je dospela zbog dve decenije mlađeg dečka, a sada je otkrila kako njih dvoje funkcionišu, da li je Toni upoznao njenog bivšeg muža i da li planira da se uda za njega.

Glavna tema već mesecima jeste njen odnos sa mladim momkom, a spekulisalo se i da nisu zajedno, što je Dara oštro demantovala.

Dara Bubamara ATAImages/Antonio Ahel

– Zajedno smo, međutim ne pojavljujemo se u javnosti, to je bila njegova želja. Sve je okej među nama – kaže Dara, pa otkriva da li je svog sadašnjeg momka upoznala sa bivšim mužem:

– Toni i Milan se nisu upoznali još uvek. Ali neka se to vremenom desi, ne forsiram – rekla je Bubamara za „Espreso.rs”.

Printscreen Instagram/Darabubamara

Generacijski jaz između Dare i Tonija ne predstavlja nikakvu prepreku da njih dvoje uživaju u ljubavi i odlično funkcionišu. S obzirom na sve ovo, pevačica je otkrila i da li će izgovoriti sudbonosno „da” svom izabraniku.

– Ne planiram svadbu, nisam u tom fazonu. Mislim, život je čudo. Nikada ne reci nikad, ali za sada ne – zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike