Estrada pod lupom 24sedam: Medijska transfer bomba, saobraćajne nezgode, zabrane i turneje poznatih (FOTO/VIDEO)

23.08.2021

07:15 >> 17:19

0

Događaji koji su obeležili nedelju za nama u javnosti su probudili neizvesnost, a u izvesnim slučajevima i strah

Estrada pod lupom 24sedam: Medijska transfer bomba, saobraćajne nezgode, zabrane i turneje poznatih (FOTO/VIDEO)
Copyright Buba Koreli, Džala Brat, Mira Banjac, Dragana Mirković, Šaban Šaulić ATAImages, 24sedam

Brojna dešavanja svakako su „protresla” svet poznatih u proteklih nedelju dana. Jovana Jeremić „hvata niski start” pred pojavljivanje na Pinku, Dragana Mirković se vratila u Srbiju posle godinu i po dana pauze usled pandemije, dok je Bubi Koreliju i Džali Bratu zabranjen ulazak u našu zemlju… Severina se razvela, Toni Cetinski postao deda, a ekipa 24sedam o svakom od ovih događaja blagovremeno vas je izveštavala.

Pročitajte još:

Između ostalog, glumica Mira Banjac naglasila je da su ona i sin dobro prošli posle saobraćajne nezgode kod Tjentišta, dok suđenje Alsinu Leventu, koji je priznao krivicu za nesreću koja se dogodila u Nemačkoj, kada je Šaban Šaulić preminuo, počinje početkom 2022. godine, nedavno je ustanovljeno.

U tom periodu, Skarlet Johanson iznenadila je vestima o prinovi. Zajedno s izabranikom, naslednika je nazvala Kozmo.

Jovana Jeremić postala deo ružičastog tima!

Voditeljka Jovana Jeremić svojim odlaskom sa srećne televizije napravila je veliku pometnju. Prašinu koja se podigla uspela je malo da slegne objasnivši da se na taj korak odlučila kako bi imala više vremena za porodicu, međutim, zatim se nametnulo pitanje – koji joj je sledeći poslovni poduhvat? Tokom minulog vikenda, ekipa 24sedam ekskluzivno je otkrila da se Jovana pridružuje Pinkovom jatu, a voditeljka je naša pisanja ubrzo i potvrdila.

Pročitajte još:

Njen prvi radni dan na ovoj televiziji biće subota 28. i nedelja 29. avgust, kada će voditi jutarnji program. Svakog vikenda od 5.45 časova, pa sve do 11, Jovana će biti domaćin jutarnjeg programa i sa svojim sagovornicima će razgovarati na razne, svakako aktuelne teme – od političkih preko društveno značajnih, pa sve do onih zabavnih. Takođe, kao što su gledaoci navikli od nje, Jovana neće štedeti goste i biće glas naroda.

– To će biti jedino jutro u Srbiji za koje gledaoci nikad neće znati kako će da počne i kako će da se završi, jutro koje je temperamentno, iskreno, neposredno, jutro u kom će gledaoci zaista dobiti odgovore na pitanja, gde gosti neće moći da odgovaraju „okruglo, pa na ćoše“. Rekla sam već, mnogi će da se znoje, neki će čak i da napuste ovaj studio gde sedim, a samo najhrabriji će ostati na stolicama sa mnom do samog kraja… Cilj je jasan: postići rezultat koji sam zacrtala u svojoj glavi, a pre svega ne izneveriti narod koji jedva čeka da vidi šta smo mi to zajedno pripremili ovde, na Pinku, vikendom. I moj lični cilj je da vikend bude uvek rezervisan za „Vikend jutro“ i da se vikendom ne gleda ništa drugo osim Pinka – objasnila je, između ostalog, Jovana.

Jovana Jeremić ATAImages/A.A.

Bubi i Džali zabranjen ulazak u Srbiju

Pročitajte još:

Iako najavljen kao četvorodnevni događaj, Belgrade Music Week festival trajaće tri dana, objavili su organizatori. Biće održan na Ušću od 27. do 29. avgusta, a prvi dan, koji je bio rezervisan za nastupe trep izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Džalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

– Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde, Senidu i Jelenu Karleušu – naveli su u Skymusicu.

Džala Brat i Buba Koreli, Antonio Ahel/ATAImages

Takođe, svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, iste će važiti za sva tri preostala dana festivala ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima, kao i putem eFinity aplikacije.

Razvela se Severina

Regionalna zvezda Severina i njen partner Igor Kojić su posle šest godina braka stavili tačku na svoju ljubav. Već više od godinu dana unazad spekuliše se da njih dvoje više nisu zajedno, a sada su oboje rešili da obelodane da su se razišli.

Severina i Igor Kojić ATAImages/Antonio Ahel

Severina je i zvanično potvrdila da su se razveli, kao i da svom bivšem svakako želi svu sreću u životu.

– Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti – poručila je za „Jutarnji.hr” Seve, dok Kojić nije bio raspoložen da kaže ništa više do: „Sve je rečeno, hvala na razumevanju” za „Slobodnu Dalmaciju”.

„Hvala Bogu, prošli smo bez ozbiljnih povreda!”

Vest da je glumica Mira Banjac doživela saobraćajnu nezgodu prilikom odlaska na odmor mnoge je zabrinula.

Naime, ona je sa svojim sinom Branom Jovanovićem krenula na letovanje, a kod Tjentišta je došlo do direktnog sudara dva vozila. Prema pisanju medija, Mira i Brana su prošli bez većih povreda.

– Udario nas je drugi automobil, ali smo, hvala Bogu, prošli bez ozbiljnih povreda. Teško mi je, jako sam uznemirena. Izubijana sam. Išla sam kod lekara, srećom ništa nije polomljeno, ali sam sva u modricama – za „Alo” je istakla glumica i otkrila da je i njen sin, na svu sreću, prošao bez ozbiljnijih povreda.

Mira Banjac ATA Images/Antonio Ahel

– Ništa nije polomio, ali je sav ugruvan. Teško mi je, pokušavam da se smirim i odmorim, to mi je trenutno najpotrebnije – zaključila je tada Mira.

Otkriveno kad počinje suđenje ubici Šabana Šaulića

Posle više od dve i po godine od pogibije kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, a prema pisanjima domaćih medija, navodno će naredne godine početi suđenje Alsinu Leventu, koji je priznao krivicu za saobraćajku koja je dogodila u Nemačkoj, a u kojoj je život izgubio Šaban, zajedno sa svojim klavijaturistom Mirsadom Kerićem, dok je njegov kum Slobodan Boban Stojadinović teže povređen.

Kako se dalje navodilo, prvo ročište zakazano je za 20. januar 2022. godine, a suđenje će se održati u mestu Giterslou, gde se nesreća i dogodila. Saslušanje svedoka će biti održano pod specijalnim merama obezbeđenja kako u samoj sudnici, tako i izvan zgrade suda.

Alsin Levent Printscreen/Facebook

Mesto tragedije foto: Printscreen/m.westfalen-blatt.de

Ovu informaciju je potvrdila i portparolka Okružnog suda u Giterslou Silke Bergsteman.

– Zbog velikog interesovanja javnosti, ali i situacije sa pandemijom koronavirusa, izričito će biti zabranjena svaka vrsta okupljanja, a ulazak u sudnicu će biti omogućen samo oštećenima, tj. članovima porodice. Kako je početak suđenja do sada odlagan više puta zbog situacije sa pandemijom, očekuje se da u ekspresnom roku budu izneti svi dokazi i da presuda bude donesena najkasnije do proleća sledeće godine – izjavila je za portal NW portparolka, Silke Bergsterman.

Pročitajte još:

Dragana Mirković, posle godinu i po dana pauze

Pevačica je, posle godinu i po dana medijske pauze, rešila da stane pred pripadnike sedme sile, pa tako i ekipu 24sedam. Na druženju sa novinarima u jednom beogradskom hotelu, Dragana je iskreno odgovarala na sva pitanja, te je tako otkrila da joj karantin nije toliko teško pao, da je uživala u tome što nije morala da se šminka i sređuje jer to ne voli, a pričala je i o druženju sa prijateljima.

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages

Između ostalog, rado se dotakla i dece – Marka i Manuele, koji sada imaju 19 i 20 godina, pa otkrila da njih i dalje ne zanima da krenu maminim stopama, ali da i ona to ne bi volela.

– Jako su talentovani za muziku i to mi je drago, zato što sam ja neko ko je celog života bio u tom divnom svetu. Prija mi da ih čujem kako pevaju, sviraju, a iskreno ne bih volela da se time bave – rekla je Dragana.

Pred kraj razgovora, istakla je kako se uskoro seli u svoj dvorac u Beču, koji je napokon završen.

– Ja se uskoro selim u dvorac, ono što se pisalo, to nije bilo iz dvorca nego iz moje kuće, korona je i to usporila, ali nebitno, selim se, sad će mi biti zabavno do besvesti. Sad dolazi moj deo da uživam i radim neke stvari, Toni je završio svoj deo, sad je red na mene – sa osmehom je rekla pevačica.

Ubrzo zatim, napravila je spektakl u Kragujevcu na hipodromu, pred više od 20.000 ljudi.

Dragana Mirković, Koncert u Kragujevcu, Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković, Koncert u Kragujevcu, Foto: Privatna arhiva

Ovim nastupom, ona je krunisala svoju letnju turneju „Dolaze nam bolji dani” zbog koje je prvi put i došla u Srbiju posle godinu i po dana odsustva zbog pandemije.

Toni Cetinski postao deda!

Pevač se 18. avgusta ostvario u jednoj od najlepših životnih uloga. Snaja Nina i sin Kristijan su ga učinili najsrećnijim na svetu podarivši mu unuku Elenu. Toni je lepe vesti brže-bolje istog dana podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Toni Cetinski, Foto: Printscreen Instagram/tonicetinski

– Rodila se unuka Elena. Čestitam mami Nini i tati Kristijanu. Voli vas nono Toni, sunce mog života, Elena. Šta reći? Nemam reči. Deca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima – napisao je tada Cetinski.

„Okej, okej, dobili smo sina”

Javnosti samo što je bilo potvrđeno da je glumica Skarlet Johanson u drugom stanju, već idućeg dana, 19. avgusta, pročulo se da je stigla prinova. Ona i Kolin nasledniku su dali ime Kozmo, pa zamolili za malo privatnosti, te sve usmerili na svog predstavnika za medije i mirno se vratili prvim „slatkim mukama”.

– Okej, okej, dobili smo bebu. Njegovo ime je Kozmo i, obožavamo ga! – poručio je ponosni otac na Instagramu.

Podsećanja radi, spekulacije o trudnoći pojavile su se u stranim medijima tek u julu, kada je glumica preskočila nekoliko promocija „Crne udovice”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike