Estradnjaci stigli na svadbu Darka Lazića! Andreana otkrila zbog čega ceni Katarinu, Đani došao bez Slađe

30.08.2023

20:06

0

Nema sumnje da će se svi sjajno provesti

Estradnjaci stigli na svadbu Darka Lazića! Andreana otkrila zbog čega ceni Katarinu, Đani došao bez Slađe
Estrada na svadbi Darka Lazića - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić i njegova supruga Katarina organizovali su svadbeno veselje u jednom restoranu u Pećincima, a od 17 časova pristižu zvanice, kojih će biti preko 500. Među njima su, očekivano, i folkerove kolege.

Prvi je stigao pevač Milan Mitrović sa suprugom, a onda su estradnjaci krenuli da se ređaju - Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović sa mužem, Saša Kapor, Joca Stefanović, Nebojša Vojvodić, Sloba Vasić, Radiša Trajković Đani, Andreana Čekić, Ljuba Aličić i drugi. 

- Želim mu sreću, mislim da je našao sebi srodnu dušu. Oni se odlično slažu, Katarina ide sa njim i na nastupe. Želim im da im brak traje. Zapevaću, zašto da ne. Ja volim venčanja, lepo je kada te neko pozove da uveličaš njegov najsrećniji dan - izjavila je Mladenovićka.

Mnoge je iznenadilo to što Andreana Čekić nije ranije bila na venčanju, s obzirom na to da je poznato da su Darko i ona kumovi i veliki prijatelji. 

- Katarina je divna osoba, a najviše je cenim kod nje to kako se ophodi prema Loreni - izjavila je Andreana. 

Radiša Trajković Đani došao je bez supruge Slađe, pa se našalio da će se možda i oženiti večeras. 

Darko je, inače, na svadbu pozvao brojne kolege, a među njima čak i Vojaža i Nućija, sa kojima je ostvario i poslovnu saradnju. Specijalan gost bio je Petar Grašo, koji je mladencima otpevao i pesmu za prvi mladenački ples, a najveće iznenađenje bio je dolazak Ane Sević, Darkove bivše supruge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike