Ovako danas izgleda Natalija Lučanin! Zavela Boška u "Policajcu sa Petlovog brda", a u "Mi nismo anđeli" imala je kultnu ulogu

29.08.2023

08:30

0

Mnogi su hvalili njenu lepotu, a nikome do danas nije jasno zašto je odlučila da se povuče iz javnosti

Ovako danas izgleda Natalija Lučanin! Zavela Boška u "Policajcu sa Petlovog brda", a u "Mi nismo anđeli" imala je kultnu ulogu
Natalija Nataša Lučanin - Copyright YouTube

Serija "Policajac sa Petlovog brda" mnogima je i danas omiljena, a u jednoj epizodi, pod nazivom "Put u Ameriku", gostujuću ulogu imala je Natalija Nataša Lučanin.

Danas se možda nje mnogi ne sećaju, ali je u ovoj seriji ona Natalija igrala fatalnu zavodnicu Anđelu, koja Boška (Ljubišu Samardžića) obrlati da postane njen "zaštitnik" i da ubije Riđija (Nikola Kojo), koji je počeo da joj preti "reketom". Kako je shvatio da je njen plan da i njega ubije, Boško joj postavi zamku i na kraju Anđela završi u zatvoru.

YouTube
Natalija Nataša Lučanin

Ovo nije jedina uloga po kojoj domaća publika pamti Nataliju. Možda i kultna scena u kojoj se pojavila bila je uloga Julijane Vladić u filmu "Mi nismo anđeli", kada je Nikolu pitala "Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru". 

Nataša se pojavljivala i u brojnim drugim filmovima i serijama, a poslednje, sudeći po pretrazi na internetu, gde se pojavila bilo je u seriji "Kolo sreće" pre dve godine. 

Natalija se skoro pa potpuno povukla iz javnosti. Na njenom nalogu na društvenoj mreži Instagram stoji da je "Glumica, novinar, profesor, prevodilac, slobodni umetnik", te da je "dva puta otpuštena sa RTS nakon 38 godina staža". Nataša se u međuvremenu ostvarila i kao majka. 

Mnogi smatraju da je jedna od najlepših srpskih glumica, a nikome nije bilo jasno zašto je odlučila da se skloni sa javne scene, iako se spekulisalo da su u pitanju zdravstveni problemi. To, međutim, nikada nije potvrđeno. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike