Zvezda „Granda" napravila haos na plaži! Smršala i preko 20 kilograma, pa se hvali linijom (FOTO)

26.08.2023

18:19

0

Malo ko je na ovo ostao imun

Zvezda „Granda" napravila haos na plaži! Smršala i preko 20 kilograma, pa se hvali linijom (FOTO)
Ivana Bogićević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Bogićević se još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda" potpuno transformisala - oslabila je i više od 20 kilograma, pa ne preza da svoju novu liniju i pokaže. Ovoga puta, napravila je haos kako na plaži, tako i onlajn objavivši fotografije za koje je ispozirala u kupaćem kostimu. 

- Da i ja malo odmorim, moja Slavice - poručila je uz poznatu šalu ona kraj jednog selfija na Intagramu, pa izazvala lavinu komentara, mahom komplimenata na račun izgleda. 

 

 

Njen put do bolje linije, inače, nije bio nimalo lak. Zbog kilaže je, prema sopstvnom priznanju svojevremeno, bila pala i u depresiju. 

Pomogli joj Viki Miljković i Taške

 

 

- Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala nimalo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam - objašnjavala je za „Grand onlajn" jednom prilikom Ivana, dodajući kako vagu sad drži pored kreveta i meri se i po tri puta na dan. 

– Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje – istakla je bila. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike